70+ Élethű 3D tetoválás

A tetoválóművészet óriási fejlődésének köszönhetően a valósághű optikai illúziókkal rendelkező 3D tetoválások ma már lehetségesek. Szinte olyan, mintha a tetoválások a viselő bőrével együtt hajlanának és csavarodnának.

Mivel a legtöbb tetoválás kétdimenziós, a 3D tetoválások egy teljesen új kihívást jelentenek a tetoválóművészet számára. Mivel a tetoválásoknak van némi mélységük, gyönyörű kölcsönhatásba lépnek a bőrrel, és illúziót keltenek.

óra +D tetoválás

Hogyan készülnek a 3D tetoválások?

A művészek árnyékolással és kiemeléssel, árnyékokkal, elmosódással és újabban geometrikus alakzatokkal is megteremtik a bőr fölötti kép illúzióját. A megvilágítás és árnyékolás eredményeként a minta kerekebbnek tűnik, a kiemelt területek pedig közelebb tűnnek a nézőhöz.

A legtöbb 3d tetoválás ugyanazt a jelentést hordozza, mint a 2d társai, az egyetlen különbség az élethű hatás.

Íme egy gyűjtemény bonyolult tetoválási mintákból, amelyek képesek a valóság érzékelését megteremteni.

3d tetoválás minták

A 3D-s tetoválás előnye, hogy egy extra dimenziót ad hozzá, így a kiválasztott minta életre kel, ahogy viseled. Egy pillangó vagy szitakötő darab esetében úgy tűnhet, mintha feletted lebegne. Egy szív vagy egy amerikai zászló beléd tintázódhat, az izmaidba tépve. Hiperrealisztikus jellege miatt egyre népszerűbbé vált a művészek körében. Nincs ennél egyszerűbb módja. A testművészet elsajátítása azonban nagy szakértelmet igényel, ezért számíts rá, hogy költséges és időigényes lesz.

inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.