Amerikai zászló tetoválások: Mit jelentenek?

usa flag gif

Az amerikai zászló az Egyesült Államok becsületét, méltóságát és tiszteletét tükrözi. A szabadság és a szabadság szimbóluma. A piros a bátorságot, a kék igazságot és szabadságot jelent, a fehér pedig a tisztaságot. Ha szereted az USA-t és hiszel ezekben az erényekben, akkor egy amerikai zászló tetoválás neked való.

Sokszor a fehér sassal kombinálják, ami szintén egy USA szimbólum. Ha tetszenek ezek a minták, akkor nézd meg az Uncle Sam tetoválásokat is, melyek az amerikai patriotizmus jelképei.

Íme, néhány a legjobbak közül.

Top USA Zászló Tetoválások

Cowboy és zászló

teljes háton

Szabadság-szobor és zászló

Sok különböző minta létezik, amelyekből amerikai zászlós tetoválások készíthetők. Egyesek egyszerű lobogó dizájnt választanak, míg mások a bonyolult és színes minták mellett döntenek. Bármi legyen is a személyes ízlés, nem kétséges, hogy ezek a tetoválások népszerűek, és erős állásfoglalást adhatnak.

Fehér sas

sas és zászló tetoválás

Rózsa és amcsi zászló

Női combon

női combon

Elhelyezési ötletek az amerikai zászló tetoválásokhoz

Az amerikai zászlót sokféleképpen lehet megjeleníteni, és az egyik legnépszerűbb módszer a tetoválás. Íme néhány elhelyezési ötlet az amerikai zászlós tetoválásokhoz:

A leggyakoribb hely az amerikai zászló tetoválására a felkaron, a váll közelében. Ez a hely lehetővé teszi, hogy a tetkó könnyen látható legyen, és erős kijelentést tesz.

Az amerikai lobogó tetoválásának másik népszerű helye a háton van. Ez az elhelyezés nagyon drámai lehet, és lehetővé teszi, hogy a tetoválás minden szögből látható legyen.

Néhányan úgy döntenek, hogy egy apró amerikai zászlós tetoválást készíttetnek a kezükre vagy a lábukra. Ezek a kisebb tetoválások gyakran finomabbak, és szép módja lehet a hazaszeretet kimutatásának anélkül, hogy nagy nyilatkozatot tennének.

Koponya és USA lobogó

koponya és USA lobogó

Freedom isn’t free

freedom is not free

Felkaron

USA zászló és sas (kedvencem)

Fehér sas és zászló

Színes vádlin

amerikai zászló tetoválás vádlin

Római számokkal

Amerikai zászló és sas

Alkar felsőrészén

Összegzés

A zászlótetoválásoknak sokféle típusa létezik. Vannak, akik azért tetováltatják az amerikai zászlót a testükre, hogy megmutassák hazaszeretetüket az ország iránt, míg mások azért tetováltatják, hogy kifejezzék támogatásukat egy politikai ügy iránt. Vannak, akik az amerikai zászlót a hátukra tetováltatják, mások pedig a lábukra.

Az amerikai zászló a világ egyik legfelismerhetőbb szimbóluma, és már csak ezért is népszerű tetoválás. De a csíkok és csillagok mellett rengeteg lehetőség van a kreativitásra.

5/5 - (1 vote)
inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.

Szólj hozzá!