55+ Angyalszárny tetoválás és jelentésük

Gondolkodsz egy angyalszárny tetováláson, de nem vagy biztos benne, hogy ez a megfelelő választás számodra? Rengeteg dolgot kell figyelembe venni, amikor a tetoválás mellett döntesz, és fontos, hogy 100%-ig biztos legyél a döntésedben.

Ha iránymutatást keresel, hogy az angyalszárnyas tetoválás megfelelő-e számodra, akkor ne keress tovább.

angyalszárny tetoválás combon

Minták

Az angyalszárny tetoválásoknak számos különböző mintája létezik. Az egyik népszerű minta két szárny, amelyek a lapockától a hát közepéig terjednek. Egy másik dizájn egy pár szárny, amely körbetekeri a testet, hátulról indulva és elölre nyúlik. Vannak, akik kis angyalszárny tetoválást is készíttetnek a bokájukra vagy a csuklójukra.

hát tetoválás

Az angyalszárnyakra sokféle mintát lehet használni. Egyesek az egyszerű, minimális részletességű mintákat kedvelik, míg mások a bonyolultabb, sok díszítéssel ellátott mintákat. A legfontosabb, hogy olyan dizájnt válasszunk, amely megszólít és személyes jelentéssel bír számunkra.

Ez is érdekelhet: 28 Gyönyörű Angyal Tetoválás


Angyalszárny tetoválások jelentése

Az angyalszárny népszerű dizájn, gyakran választják azok, akik egy elhunyt szerettük előtt szeretnének tisztelegni. A szárnyak jelképezhetik az elhunytak spirituális természetét, és emlékeztetőül szolgálhatnak arra, hogy mindig vigyáznak az élőkre. A szárnyak jelképezhetik a szabadságot, a repülést és/vagy a kegyelmet. A szárnyak a remény vagy az újjászületés jelének is tekinthetők.

angyalszárny mellkas tetoválás
Mellkas tetoválás

Az angyalszárnynak azonban más jelentése is lehet. Tekinthetők a védelem szimbólumának, vagy a menny és a föld közötti hírvivőnek. Bizonyos esetekben személyes meggyőződések vagy értékek képviselete céljából is választhatók. Bármi is álljon az angyalszárny tetoválás mögött, az biztos, hogy egy szeretett személy vagy személyes eszménykép előtt tisztelgő, tartalmas és maradandó emléket állít.

Még több ötlet: 44 Angyal Tetoválás Nőknek – Ötletek és Minták


Elhelyezés

Az angyalszárny tetoválás egyik legjobb tulajdonsága, hogy szinte bárhol elhelyezhető a testen. Egyesek a hátukra, mások pedig a karjukra vagy a lábukra teszik. Mindaddig, amíg találsz egy tehetséges művészt, aki képes valósághűnek tűnő mintát készíteni, boldog leszel az új tetkóddal.

váll tetkó

Ötletek és Minták

inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.