Galamb Tetoválás Minták és Jelentésük

A galamb tetoválás jelentése nem függ a nemtől, ezek a tetoválások ugyanolyan gyakoriak a nők és férfiak körében, és a szimbolikája rendkívül pozitív.

Mi a galamb tetoválás jelentése?

  • Tisztaság. A galamb a szellemiség szimbólumaként azt jelzi, hogy egy személy a lélek szükségleteit a test igényei fölé helyezi. Az ilyen tetoválás tulajdonosa szigorúan követi erkölcsi elveit, lelkiismeretesen cselekszik, kedves és tisztességes embertársai iránt.
  • Szabadság. A galamb tetoválás a szellemi kötelék felszabadítását jelenti. Az egyén megtalálta az utat, és már nem gyötrődik a kétségek között. Ha korábban zűrzavar uralkodott a lelkében, most már megtalálta a helyes utat.
  • Szeretet. A galamb a szerelem és a szeretet szimbóluma.
  • Családi boldogság. A galambok a gondoskodó szülőket és a hűséges házastársakat is szimbolizálják.
  • Béke és harmónia. A galamb tetoválás jelképezheti az egyént aki önmagával és másokkal összhangban él.

Galamb Tetoválások

fehér galamb tetoválás jelentése
Rózsákkal
fehér galamb tetoválás
Fehér Galamb Tetoválás

A galamb tetoválás legjobb helyét illetően nincsenek igazán végleges válaszok. Vannak, akik inkább a felkarjukra, míg mások a lábukra vagy a lábfejükre teszik. Végső soron ez az egyénen múlik, és azon, hogy mit érez a legjobban.

galamb tattoo képek (1)
Cool minta
galamb tattoo képek (2)

Mivel a tetováltatás nagy döntés, fontos tudni, hogy mi szükséges a gyógyuláshoz. A tetoválásokat a bőrbe szúrt, pigmenttel töltött tűkkel készítik. A szervezet immunrendszere ezután harcol a baktériumokkal, amelyek fertőzést és gyulladást okozhatnak. A terület néhány napig fájdalmas és duzzadt lesz, de idővel a seb begyógyul, és a tetoválás elhalványul. Annak érdekében, hogy új tetoválásod a lehető legjobban nézzen ki, fontos, hogy kövesd az alábbi egyszerű utókezelési utasításokat:

  • A tetoválás megérintése előtt moss kezet.
  • Bőséges tiszta vízzel és szappannal naponta háromszor gyengéden meg kell tisztítani a tetovált területet. Papírtörlővel töröld szárazra; ne dörzsöld!
  • Naponta kétszer-háromszor vigyünk fel egy vékony réteg kenőcsöt vagy krémet a tetovált területre.
galamb tattoo képek (3)
Kicsi minta fül mögött
galamb tattoo képek (4)
Galambo
galamb tetoválás (2)

Ha tetoválásról van szó, van néhány minta, amely mindig kiemelkedik a többi közül: virágok, kelta csomók és állatok. Az összes állat közül, amit tetováltatni lehet, a galamb az egyik legegyedibb. A galamb tetkók számos különböző stílusban és színben kaphatók, így tökéletesek azok számára, akik valami egészen másra vágynak.

Vannak, akik egyszerű fekete-fehér galamb tetoválást választanak, míg mások a sok részletet tartalmazó, színes minták mellett döntenek. Nem számít, milyen stílust választasz, egy galamb tetoválás biztosan beszédtéma lesz. Ha tetováláson gondolkodsz, de nem tudod eldönteni, milyen dizájnt válassz, fontold meg a galamb mintát. Biztos, hogy egyedi lesz!

galamb tetoválás (3)
galamb tetoválás (4)
galamb tetoválás (5)
galamb tetoválás (6)
galamb tetoválás (7)
galamb tetoválás (8)
galamb tetoválás jelentése
galamb tetoválás képek (1)
galamb tetoválás képek (2)
galamb tetoválás képek (3)
galamb tetoválás képek (4)
galamb tetoválás képek (5)
galamb tetoválás képek (6)
galamb tetoválás képek (7)
galamb tetoválás minták (1)
galamb tetoválás minták (2)
galamb tetoválás minták (3)
galamb tetoválás minták (6)
galamb tetoválás minták (7)
madár tetoválás (1)
madár tetoválás (2)
mit jelent a galamb tetoválás

Összegzés

Egyes kultúrákban a galambokat és a galambokat (a fehér galambokat) áldásnak tekintik.
A galambok a szeretetben és a reményben gyökerező szimbolikát is hordozzák. Ezek a madarak monogámok, és a vadgalambok megtalálják és együtt maradnak a partnerükkel, szó szerint, amíg a halál el nem választja őket. A tetoválások és maguk a madarak mindig is a harmónia, a megújulás és a győzelem jelképei voltak.

A galamb tetoválás remek módja annak is, hogy komoly művészeti alkotást készíts, amely váratlan, és teret enged a művésznek, hogy megmutassa a képességeit. A szürkék, kékek, fehérek, zöldek és lilák rétegzése néhány fantáziadús vonalvezetést és árnyékolást tesz lehetővé.

4.9/5 - (9 votes)
inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.

Szólj hozzá!