44 Bűbájos Katica Tetoválás és Jelentésük

A legjobb katicabogár tetoválási ötletek gyakran a legegyszerűbbek. Egy aranyos kis katicabogarat ábrázol, amelynek fekete foltjai jól láthatók, és amelynek piros-fekete teste, sőt, még a kis antennái is tökéletesen ki vannak rajzolva. A legjobb katicabogarak rajzolhatók naturalista stílusban, vagy olyan művészi stílusban, amely teljesen egyedi az állatra. Függetlenül attól, hogy a realisztikus vagy a fantasztikusat kedveled, a legjobb katicabogár tetoválások aranyosak, színesek és egyszerűek.

Katica tetoválás jelentése

A katicabogárhoz mély, kultúrákon átívelő szimbolikus jelentés kapcsolódik. Két barát, akik katicabogár tetoválást készíttetnek, mély kapcsolatot jelképez, függetlenül attól, hogy milyen messze vannak egymástól. A katicabogár a boldogságot, a szerelmet és a barátságot is szimbolizálja. Mivel a katicabogár hatékony gyilkos, és mindent megtesz azért, hogy a kertet kártevőktől mentesítse, a tetoválás némi védelmet nyújthat a világ gonoszságaitól.

Katicabogár tetoválás minták

 

Bár a katicabogarak önmagukban is nagyon aranyosak, fekete és piros színük az oka annak, hogy a katicabogár tetoválások népszerűek a nők körében. A tetovált katicabogarak piros és fekete színei a szerencsét jelképezik, valószínűleg ezért választja őket sok nő. Természetesen egyes nők más okokból választanak katicabogarat. Néhány nő egyszerűen csak jobban kedveli a katicabogarakat, mint más állatokat, amelyek gyakoribbak a tetoválási mintákban. Bármi legyen is az ok, a katicabogarak még mindig népszerű választásnak számítanak a lánytetoválásoknál.

5/5 - (1 vote)
inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.