20+ Római szám tetoválás minta

római szám tetoválás

Amellett, hogy művészi, a római szám tetoválás a történelem évszázados múltjáról is tanúskodik. Amikor a számokat beépítik egy tetoválás dizájnjába, a design összetettebbé és elegánsabbá válik, és olyan jól illeszkednek más elemekhez.

170+ Ókori Egyiptomi tetoválás és jelentésük

egyiptomi tetoválások

Ezek a legjobb egyiptomi tetoválások melyek fáraókat, piramisokat és Egyiptom ősi szimbólumait ábrázolják. Fedezd fel a legnépszerűbb isteneket és műemlékeket ábrázoló tetoválásokat.

50+ Ősi kelta tetoválások és jelentésük

kelta tetoválás

A kelta tetoválások több mint ezer éve a kelta kultúra népszerű elemei. Úgy tartják, hogy a Nagy-Britanniát és Írországot benépesítő kelták voltak az elsők, akik tetoválásokat viseltek, hogy ezzel jelképezzék státuszukat.

118 Kereszt tetoválás – Jelentésük és variációk

kereszt tetoválás

A kereszt mint tetoválás a hit és a remény szimbóluma, és gyakran használják Krisztus ábrázolására. A szimbólum fontos része a keresztény hagyománynak, számos kultúrában is használják, és más vallási hagyományokban is jelentős szerepet játszik.

101 Mexikói tetoválás minta és jelentésük

mexikói tetoválások

A mexikói tetoválások a mexikói nép kultúrájának és hagyományainak szimbólumai. A testművészetük meglehetősen bonyolult és színes, és nagyon különböznek a népszerű tetoválásoktól.

Azték tetoválás minták

azték tetoválás

Az azték szimbólumos tetoválások sok ember számára népszerűek. Nézd meg ezeket a mintákat, és találd meg a számodra megfelelőt!

36 Érdekes Tény a Tetoválásokról

tetoválás tények

A tetoválás a testművészet egyik legrégebbi formája. Ez az önkifejezés egy különleges formája, és egy módja annak, hogy megmutasd, mi van a szívedben és az elmédben. Ezt szem előtt tartva nem csoda, hogy oly sok jó ok szól a tetoválás mellett. Íme 36 érdekes tény a tetoválásokról.