61 Bika tetoválás és jelentése

A bikát évszázadok óta használják az erő és az állóképesség jelképeként, és sokféle bika tetoválási minta létezik. A legelterjedtebb a rohamozó bika. Persze sok más egyéb minta is létezik.

A bika tetoválás jelentése

A hatalmas bika generációk óta a hatalmat és az erőt szimbolizálja, akár vad ökörként, akár Wall Street-i bikaként. A bika tetoválásokhoz számos szimbólum kapcsolódik:

  • Erő
  • Férfierő és szexuális bátorság
  • Szellemiség
  • Rugalmasság
  • Harmónia
  • Gondoskodás
  • Védelem

 

Bika tetoválás minták és variációk

A bika tetoválások mintái számos elemet tartalmaznak, mindegyiknek megvan a maga jelentősége a viselője számára. Fekete, piros, kék és más színek is elérhetőek ezeknél a mintáknál. Néhány gyakori változat a következő:

Törzsi tetoválás

törzsi bika tetoválás

Észak-Amerika síkságaitól Nepál felföldjéig a törzsi minták szoros kapcsolatban állnak az őslakos kultúrákka. Ezeket a tetoválásokat a természet és a pogányság ihlette. A pogány kultúrák ezeket a mintákat a hatalommal, az erővel és a termékenységgel is társították.

Dühöngő bika tetoválások

dühöngő bika

Az amerikai rodeó cowboyok tudják, hogy a vad bika halálos fenevad. Ezeket az állatokat a veszéllyel és az izgalommal hozzák összefüggésbe. Amikor egy férfi legyőzi ezt a kihívást, úgy érzi, hogy legyőzhetetlen. A dühöngő bikák a nyers férfias energiát szimbolizálják.

Bika horoszkóp tetoválás

A Bika csillagjegy az állatfej körvonalait ábrázolja. Ősi babiloni, egyiptomi, görög és mezopotámiai utalások hívják fel a figyelmet arra, hogy ez a csillagkép az egyik legrégebbi, korábban feljegyzett csillagkép. Ezeket a bika tetoválásokat általában olyan személyek viselik, akik erősen azonosulnak e jegy tulajdonságaival, például azzal, hogy a külső hatások ellenére erősek, rugalmasak és állhatatosak.

Bika koponya tetoválások

Az indián folklórban a bika koponya az életet és a jólétet jelképezi. Ezzel szemben a vadnyugati időkben egy bika koponya látványa a halált jelezte, mivel az ilyen csontokat jellemzően kiszáradt földeken találták.

 

inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.