Miért hoztuk létre az inked.hu-t?

inked.hu

Először is, mert nagyon szeretjük az igényes tetoválásokat. A tetoválás művészet és talán még annál is több. Nagy szaktudást, kreativitást igényel és nem utolsó sorban odafigyelést. Míg egy festő, ha elrontja a képét, készíthet egy újat, addig egy tetoválóművész, ha hibázik, kevés esélye van a javításra.

Másod sorban szeretnénk egy olyan weboldalt, ahol ötleteket találhat az, aki varratni szeretne. Így, megpróbáljuk a lehető legjobb munkákat és mintákat bemutatni sok kategóriában, hogy megtaláld azt, amelyik a legközelebb áll hozzád. Azt, amelyik a legjobban tükrözi az egyéniségedet. Hiszünk, abban hogy egy tetkó a testen nem csak azért lett oda varratva, mert valaki trendi akar lenni, hanem ezért mert az a kép róla árulkodik. (Ha csak azért akarsz varratni, hogy neked is legyen, akkor inkább vegyél valami trendi cuccot.)
Végül az inked.hu célja hogy egy olyan felület legyen, ahol bárki megmutathatja a tetoválásait, illetve munkáit. A „küld be a tetkód” kategóriának ez a célja.

Remélem, szeretni fogod az oldalunkat és gyakran megfordulsz erre. És ne feledkezz el követni minket Facebookon, Twitteren és Pinteresten sem.

Ha, bármilyen kérdésed van, vagy tanácsod, itt felveheted velünk a kapcsolatot.

Kívánom, hogy sok örömöd legyen a tetoválásodban.

Üdvözlettel az inked.hu szerkesztői.

inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.