sas tetoválás

300+ Dicsőséges sas tetoválás és jelentés

A sas az évszázadok során számos kultúrában szerepelt, sokféle értelmezéssel. Az egyik leggyakoribb sas tetoválási minta egy nagy sas kinyújtott szárnyakkal a mellkason és a vállon. A sas régóta a szabadság, az erő és a hatalom szimbóluma.

toll tetoválás

200+ Légies Toll Tetoválás és Jelentés

A toll tetoválás egy egyszerű módja annak, hogy megmutasd az elkötelezettségedet és a szerelmedet valaki iránt. Sokféle okból választhatsz tolltetoválást, így mindenki számára van egy. A vallási gondolattól kezdve a közeli barátra való emlékeztetésig a tollak sokféle jelentéstartalmat adhatnak. Ha tolltetováláson gondolkodsz, a legjobb, ha utánanézel a tetoválás jelentésének, mielőtt belevágnál.

szitakötő tetoválás

140 Elegáns szitakötő tetoválás és jelentés

A szitakötő tetoválásokról nem kell sokat mondani, nemcsak gyönyörűek, hanem hihetetlenül sokatmondóak is. A szitakötő tetoválás az erő és a szabadság szimbóluma is, és sokféleképpen felhasználható. Mivel a szitakötők arról ismertek, hogy képesek gyorsan irányt változtatni és bármilyen irányba repülni, a szabadság szimbólumaként is használhatóak.

cica tetoválás

100+ Bájos Cica Tetoválás és Jelentés

Sokféleképpen ki lehet mutatni a macskád iránti szeretetet. Készíthetsz macska témájú szobát, vagy vásárolhatsz macskanyakörvet. De a tetoválás a legszebb módja annak, hogy kimutasd a macskád iránti szereteted.

oroszlán tetoválás

202 Oroszlán tetoválás minták és jelentése

Az oroszlántetoválás sok férfi és nő számára népszerű választás, mert az oroszlán erejét, bátorságát, hűségét és hatalmát jelképezi. Az oroszlántetoválás jelentése azonban nem csak magáról az állatról szól. Az oroszlántetoválás sok mindent szimbolizálhat, a kontextustól és a minták jelentésétől függően. Egy oroszlán tetoválásnak mélyebb jelentése is lehet egy személy számára, például egy személyes tetoválás.