lovas tetoválás

145 Dicsőséges lovas tetoválás és jelentés

Találj néhány nagyszerű ötletet a lovas tetoválásokhoz nők és férfiak számára. Nagy választékunk van lófejekből, törzsi, egyszerű és egyedi mintákból, amelyek minden lószeretőnek tetszeni fognak.

napraforgó tetoválás

96 Élénk napraforgó tetoválás és jelentésük

Itt találsz egy válogatást a kedvenc napraforgó tetoválásainkból. Továbbá megtudhatod, hogy mi a napraforgó tetoválások jelentése. Íme néhány tetoválási ötlet, hogy inspiráljon téged!

sas tetoválás

300+ Dicsőséges sas tetoválás és jelentés

A sas az évszázadok során számos kultúrában szerepelt, sokféle értelmezéssel. Az egyik leggyakoribb sas tetoválási minta egy nagy sas kinyújtott szárnyakkal a mellkason és a vállon. A sas régóta a szabadság, az erő és a hatalom szimbóluma.

pitypang tetoválás

55+ Elbűvölő pitypang tetoválás és jelentése

Egyesek a pitypang tetoválást a remény szimbólumának tekintik, mások a szerelem jelképének, mások az újjászületés és megújulás szimbólumának, megint mások pedig a szerencse szimbólumának.

toll tetoválás

200+ Légies Toll Tetoválás és Jelentés

A toll tetoválás egy egyszerű módja annak, hogy megmutasd az elkötelezettségedet és a szerelmedet valaki iránt. Sokféle okból választhatsz tolltetoválást, így mindenki számára van egy. A vallási gondolattól kezdve a közeli barátra való emlékeztetésig a tollak sokféle jelentéstartalmat adhatnak. Ha tolltetováláson gondolkodsz, a legjobb, ha utánanézel a tetoválás jelentésének, mielőtt belevágnál.

bagoly tetoválás

250+ Bölcs bagoly tetoválás és jelentés

A baglyok nagyon népszerűek a tetoválás szerelmeseinek körében. Bölcs és bölcs kinézetű lények. Bölcsességük leginkább abból fakad, hogy hosszú életet élnek.

szitakötő tetoválás

140 Elegáns szitakötő tetoválás és jelentés

A szitakötő tetoválásokról nem kell sokat mondani, nemcsak gyönyörűek, hanem hihetetlenül sokatmondóak is. A szitakötő tetoválás az erő és a szabadság szimbóluma is, és sokféleképpen felhasználható. Mivel a szitakötők arról ismertek, hogy képesek gyorsan irányt változtatni és bármilyen irányba repülni, a szabadság szimbólumaként is használhatóak.

delfin tetoválás

44+ barátságos delfin tetoválás és jelentés

A delfin sok mindent jelképez: boldogságot, barátságot, intelligenciát, sőt szerelmet is. Ezt a szimbólumot évszázadok óta használják a görög istentől kezdve az óceáni állatig mindenre.

tigris tetoválás

270+ Domináns tigris tetoválás és jelentés

A tigris tetoválás az erő, az állatöv és a hatalom szimbóluma. A tigris évében született embereket bátornak, vadnak és kedvesnek tartják. A tigris tetoválás az erőt és a bátorságot jelképezi.

cica tetoválás

100+ Bájos Cica Tetoválás és Jelentés

Sokféleképpen ki lehet mutatni a macskád iránti szeretetet. Készíthetsz macska témájú szobát, vagy vásárolhatsz macskanyakörvet. De a tetoválás a legszebb módja annak, hogy kimutasd a macskád iránti szereteted.

oroszlán tetoválás

202 Oroszlán tetoválás minták és jelentése

Az oroszlántetoválás sok férfi és nő számára népszerű választás, mert az oroszlán erejét, bátorságát, hűségét és hatalmát jelképezi. Az oroszlántetoválás jelentése azonban nem csak magáról az állatról szól. Az oroszlántetoválás sok mindent szimbolizálhat, a kontextustól és a minták jelentésétől függően. Egy oroszlán tetoválásnak mélyebb jelentése is lehet egy személy számára, például egy személyes tetoválás.

pók tetoválás

75 Pók Tetoválás és jelentése

Ha valaha is lenyűgözött már a pókháló szépsége, akkor érdemes megfontolnod egy póktetoválást. Nemcsak szórakoztató őket lerajzolni, de a szerencse, a jó szerencse és a szerencsésség szimbóluma is, a pókot pedig az erő és a hatalom jelképének tartják. A pók az egyik legnépszerűbb tetoválási minta a világon, és a színei szinte határtalanok.

karom tetoválás

Vad Karom Tetoválás Minták és Jelentésük

A tetoválóművészek gyakran képesek hétköznapi képekből is műalkotást készíteni, legyen az állat, ember vagy valami más. Ez különösen igaz a “karom” tetoválásnak nevezett műalkotásra, amely egy kéz, karom vagy más testrész körvonalát körülvevő vonalak sorozatából áll.

bika tetoválás

61 Bika tetoválás és jelentése

Sokféle bika tetoválás létezik, és az egyszerűtől és a tisztától a bonyolult és díszesig terjednek. Akár azt szeretnéd, hogy a bika tetoválásod az erő szimbóluma legyen, akár azt szeretnéd megmutatni, hogy keményen dolgozol, egy bika tetoválás mindig nagyszerű választás lesz.

méh tetoválás

126 Méhecske Tetoválás és Jelentése

Amikor méhecske tetoválás mintákról van szó, számos különböző jelentéssel bírnak. Egyesek szerint a természet szeretetét jelképezik, mások szerint egy elhunyt barát vagy családtag előtt tisztelegnek, míg másokat az az elképzelés inspirálhat, hogy a méh a szorgalom szimbóluma.