Csillag tetoválás minták és jelentésük

csillag tetoválás minták

Nézd meg a legújabb csillag tetoválási mintákat, hogy megtaláld a számodra tökéletes mintát. Böngéssz a gyűjteményünkben, és találj inspirációt a tetoválásod tervezéséhez.

145 Dicsőséges lovas tetoválás és jelentés

lovas tetoválás

Találj néhány nagyszerű ötletet a lovas tetoválásokhoz nők és férfiak számára. Nagy választékunk van lófejekből, törzsi, egyszerű és egyedi mintákból, amelyek minden lószeretőnek tetszeni fognak.

300+ Dicsőséges sas tetoválás és jelentés

sas tetoválás

A sas az évszázadok során számos kultúrában szerepelt, sokféle értelmezéssel. Az egyik leggyakoribb sas tetoválási minta egy nagy sas kinyújtott szárnyakkal a mellkason és a vállon. A sas régóta a szabadság, az erő és a hatalom szimbóluma.

55+ Elbűvölő pitypang tetoválás és jelentése

pitypang tetoválás

Egyesek a pitypang tetoválást a remény szimbólumának tekintik, mások a szerelem jelképének, mások az újjászületés és megújulás szimbólumának, megint mások pedig a szerencse szimbólumának.

200+ Légies Toll Tetoválás és Jelentés

toll tetoválás

A toll tetoválás egy egyszerű módja annak, hogy megmutasd az elkötelezettségedet és a szerelmedet valaki iránt. Sokféle okból választhatsz tolltetoválást, így mindenki számára van egy. A vallási gondolattól kezdve a közeli barátra való emlékeztetésig a tollak sokféle jelentéstartalmat adhatnak. Ha tolltetováláson gondolkodsz, a legjobb, ha utánanézel a tetoválás jelentésének, mielőtt belevágnál.

140 Elegáns szitakötő tetoválás és jelentés

szitakötő tetoválás

A szitakötő tetoválásokról nem kell sokat mondani, nemcsak gyönyörűek, hanem hihetetlenül sokatmondóak is. A szitakötő tetoválás az erő és a szabadság szimbóluma is, és sokféleképpen felhasználható. Mivel a szitakötők arról ismertek, hogy képesek gyorsan irányt változtatni és bármilyen irányba repülni, a szabadság szimbólumaként is használhatóak.

44+ barátságos delfin tetoválás és jelentés

delfin tetoválás

A delfin sok mindent jelképez: boldogságot, barátságot, intelligenciát, sőt szerelmet is. Ezt a szimbólumot évszázadok óta használják a görög istentől kezdve az óceáni állatig mindenre.

270+ Domináns tigris tetoválás és jelentés

tigris tetoválás

A tigris tetoválás az erő, az állatöv és a hatalom szimbóluma. A tigris évében született embereket bátornak, vadnak és kedvesnek tartják. A tigris tetoválás az erőt és a bátorságot jelképezi.

100+ Bájos Cica Tetoválás és Jelentés

cica tetoválás

Sokféleképpen ki lehet mutatni a macskád iránti szeretetet. Készíthetsz macska témájú szobát, vagy vásárolhatsz macskanyakörvet. De a tetoválás a legszebb módja annak, hogy kimutasd a macskád iránti szereteted.

202 Oroszlán tetoválás minták és jelentése

oroszlán tetoválás

Az oroszlántetoválás sok férfi és nő számára népszerű választás, mert az oroszlán erejét, bátorságát, hűségét és hatalmát jelképezi. Az oroszlántetoválás jelentése azonban nem csak magáról az állatról szól. Az oroszlántetoválás sok mindent szimbolizálhat, a kontextustól és a minták jelentésétől függően. Egy oroszlán tetoválásnak mélyebb jelentése is lehet egy személy számára, például egy személyes tetoválás.