3D tetoválás

70+ Élethű 3D tetoválás

A 3D tetoválások amellett, hogy szürreálisak, érdekes részleteik és szépségük miatt egyre népszerűbbek.

tetoválás betűtípusok

15 ideális tetoválás betűtípus

Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük neked a tetováló betűtípusok egy gyűjteményét, hogy használhasd őket a saját terveidben a kézzel rajzolt hatás megteremtése érdekében.

mennyire fáj comb tetoválás

Mennyire fáj a comb tetoválás?

Ha már megfordult a comb tetoválás gondolata a fejedben, akkor biztosan tudni szeretnéd, hogy mennyire fog fájni. Itt meg tudhatod.

főnix tetoválás

A 10 legjobb tetoválási minta

A tetoválások büszke rajongójaként láttam már jó pár menő testművészeti alkotást. Láttam a legjobb tetoválásokat, a legrosszabbakat, a legbántóbbakat, és persze a legszínesebbeket. Szeretem azt hinni, hogy minden tetoválás egy történetet mesél el, és hogy mindegyik fontos része az illető életének.

tetoválás tippek

Tippek a tetoválás hibák elkerülésére

Ha új tetováláson gondolkodsz, jó eséllyel már végeztél némi kutatást. Ha azt szeretnéd, hogy a tetoválásod remekül sikerüljön, fontos, hogy szem előtt tarts néhány bevált gyakorlatot, hogy a kívánt dizájnt kapd.

kicsi tetoválás nőknek

28 Női kicsi tetoválás ötlet

A kicsi tetoválások is lehetnek szépek. Nem kell úgy kinézned, mint egy két lábon járó vászon. Nézd meg a legjobb női kis tetkó ötleteket.

tetoválás gyógyulás

Hogyan gyógyul a tetoválás?

A tetoválások idővel gyógyulnak, de hogyan történik ez? A tetoválás gyógyulása bonyolult folyamat, amely 3-14 hétig is eltarthat.

Veszélyes a tetoválás

Veszélyes-e a tetoválás?

Allergiás reakciók, bőrfertőzések és vérrel terjedő betegségek mind lehetséges tetoválási szövődmények. Tudd meg, hogyan védheted meg magad.

tetoválás

Mire figyelj oda ha tetoválást akarsz

A tetoválás mindig is egyfajta művészet volt. Azonban, óvatosnak kell lenned, amikor tetoválást csináltatsz. Ha még nem csináltattál tetoválást, ebből cikkből megtudhatod, hogy mit és miért kell tenned.

tetoválás fájdalom testrészek

Mennyire fáj a tetoválás?

Szeretnél egy tetoválást, de félsz a fájdalomtól? Tudd meg melyek a legkevésbé fájdalmas testrészek és mitől függ a tetoválás fájdalom mértéke.