Szabadság tetoválás ötletek

A szabadságtetoválás az egyik legnépszerűbb testművészeti alkotás. Ráadásul nagyon könnyen elkészíthetők. Fedezz fel többet ezekről a remek mintákról itt!

családfa tetoválás

Szép Családfa tetoválások és jelentésük

Mutasd meg családi büszkeségedet egy stílusos tetoválással a családod minden tagjának. Akár egy kis dizájnt keresel a nagyszülők emlékére, akár egy nagy darabot az egész családfád tiszteletére, nálunk megtalálod a tökéletes tetoválást.

angyal tetoválás nőknek

44 Angyal Tetoválás Nőknek – Ötletek és Minták

A nők testén található angyaltetoválások különleges betekintést nyújtanak a személyiségükbe, ízlésükbe vagy érzelmeikbe. Az alábbiakban néhányat bemutatunk a legnépszerűbb minták közül, valamint további információkat találsz róluk.

Buddha tetoválás

120+ Mindentudó Buddha tetoválás és jelentése

Buddha a világ egyik legbefolyásosabb spirituális vezetője, aki évszázadokon keresztül követők millióit inspirálta világszerte. A Buddha-tetoválások a Buddhához kapcsolódó legnépszerűbb és legelterjedtebb képek közé tartoznak, és gyakran a bölcsesség, a megvilágosodás és a türelem szimbólumai.

könnycsepp tetoválás

30+ Szomorú Könnycsepp tetoválás és jelentésük

Szeretnél könnycsepp tetoválást csináltatni? Akár már folyamatban van, akár nem, számos oka van annak, hogy ezt megtedd. A tetoválás a szomorúságot és a fájdalmat szimbolizálja, és elhelyezhető a csuklón, a homlokon, a bordákon vagy a háton. A könnycsepp tetoválással tiszteleghetünk az elhunytak előtt, vagy kifejezhetünk olyan érzéseket, amelyekre nem találunk szavakat.

hold tetoválás

120+ Mágikus hold tetoválás és jelentése

A Hold erőteljes szimbólum, és sokkal több, mint egy szép arc. A természetben való jelenléte és az a tény, hogy ő a legközelebbi égi szomszédunk, nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ez az égitest a történelem legnépszerűbb tetoválásának alapjául szolgál.