Bájos anya lánya tetoválás minták és jelentésük

anya lánya tetoválás

Nincs is jobb módja annak, hogy kifejezd az anya és lánya közötti kapcsolatot, mint egy anya és lánya tetoválással. Az anya és lánya tetoválások maradandóak, ahogyan az anya iránti szeretet is örökké tart.

Rózsafüzér tetoválás ötletek, minták és jelentések

rózsafüzér tetoválás

Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy miért olyan népszerűek a rózsafüzér tetoválások, valamint a különböző minták. Remélhetőleg találsz majd némi inspirációt és ötleteket, amelyek segítenek kiválasztani az általad választott tetoválást.

44 Angyal Tetoválás Nőknek – Ötletek és Minták

angyal tetoválás nőknek

A nők testén található angyaltetoválások különleges betekintést nyújtanak a személyiségükbe, ízlésükbe vagy érzelmeikbe. Az alábbiakban néhányat bemutatunk a legnépszerűbb minták közül, valamint további információkat találsz róluk.

120+ Mindentudó Buddha tetoválás és jelentése

Buddha tetoválás

Buddha a világ egyik legbefolyásosabb spirituális vezetője, aki évszázadokon keresztül követők millióit inspirálta világszerte. A Buddha-tetoválások a Buddhához kapcsolódó legnépszerűbb és legelterjedtebb képek közé tartoznak, és gyakran a bölcsesség, a megvilágosodás és a türelem szimbólumai.

30+ Szomorú Könnycsepp tetoválás és jelentésük

könnycsepp tetoválás

Szeretnél könnycsepp tetoválást csináltatni? Akár már folyamatban van, akár nem, számos oka van annak, hogy ezt megtedd. A tetoválás a szomorúságot és a fájdalmat szimbolizálja, és elhelyezhető a csuklón, a homlokon, a bordákon vagy a háton. A könnycsepp tetoválással tiszteleghetünk az elhunytak előtt, vagy kifejezhetünk olyan érzéseket, amelyekre nem találunk szavakat.

120+ Mágikus hold tetoválás és jelentése

hold tetoválás

A Hold erőteljes szimbólum, és sokkal több, mint egy szép arc. A természetben való jelenléte és az a tény, hogy ő a legközelebbi égi szomszédunk, nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ez az égitest a történelem legnépszerűbb tetoválásának alapjául szolgál.

190+ Tündöklő Főnix tetoválás minta és jelentés

főnix tetoválás

A főnix egy mitikus madár, amely ciklikusan, látványos robbanás során hal meg, majd hamvaiból újjászületik. Szimbolikája magában foglalja a halált és az újjászületést, a napot, a tüzet, a feltámadást, a halál utáni életet és a halhatatlanságot.

Jin Jang (yin-yang) tetoválás jelentése és minták

jing jang szimbólum

A Yin Yang az univerzum kettősségét, a nőies és a férfias jelképezi. A világegyetem két ereje állandó váltakozáson megy keresztül a természetben és a társadalomban egyaránt. Úgy tartják, hogy a yin yang szimbólum a férfias és a nőies közötti egyensúlyt képviseli. A szimbólum két körből áll, az egyik sötétebb, mint a másik.