angyal tetoválás nőknek

44 Angyal Tetoválás Nőknek – Ötletek és Minták

A nők testén található angyaltetoválások különleges betekintést nyújtanak a személyiségükbe, ízlésükbe vagy érzelmeikbe. Az alábbiakban néhányat bemutatunk a legnépszerűbb minták közül, valamint további információkat találsz róluk.

Buddha tetoválás

120+ Mindentudó Buddha tetoválás és jelentése

Buddha a világ egyik legbefolyásosabb spirituális vezetője, aki évszázadokon keresztül követők millióit inspirálta világszerte. A Buddha-tetoválások a Buddhához kapcsolódó legnépszerűbb és legelterjedtebb képek közé tartoznak, és gyakran a bölcsesség, a megvilágosodás és a türelem szimbólumai.

könnycsepp tetoválás

30+ Szomorú Könnycsepp tetoválás és jelentésük

Szeretnél könnycsepp tetoválást csináltatni? Akár már folyamatban van, akár nem, számos oka van annak, hogy ezt megtedd. A tetoválás a szomorúságot és a fájdalmat szimbolizálja, és elhelyezhető a csuklón, a homlokon, a bordákon vagy a háton. A könnycsepp tetoválással tiszteleghetünk az elhunytak előtt, vagy kifejezhetünk olyan érzéseket, amelyekre nem találunk szavakat.

hold tetoválás

120+ Mágikus hold tetoválás és jelentése

A Hold erőteljes szimbólum, és sokkal több, mint egy szép arc. A természetben való jelenléte és az a tény, hogy ő a legközelebbi égi szomszédunk, nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ez az égitest a történelem legnépszerűbb tetoválásának alapjául szolgál.

főnix tetoválás

190+ Tündöklő Főnix tetoválás minta és jelentés

A főnix egy mitikus madár, amely ciklikusan, látványos robbanás során hal meg, majd hamvaiból újjászületik. Szimbolikája magában foglalja a halált és az újjászületést, a napot, a tüzet, a feltámadást, a halál utáni életet és a halhatatlanságot.

jing jang szimbólum

Jin Jang (yin-yang) tetoválás jelentése és minták

A Yin Yang az univerzum kettősségét, a nőies és a férfias jelképezi. A világegyetem két ereje állandó váltakozáson megy keresztül a természetben és a társadalomban egyaránt. Úgy tartják, hogy a yin yang szimbólum a férfias és a nőies közötti egyensúlyt képviseli. A szimbólum két körből áll, az egyik sötétebb, mint a másik.

mandala tetoválások

85+ Mandala tetoválás és jelentésük

Ebben a cikkben elmagyarázom a mandala tetoválások jelentését és sok mintát találhatsz. Ez egy spirituális szimbólum, amely nagyon népszerű a hindu vallású emberek körében.

iránytű tetoválás

Iránytű tetoválások és jelentésük

Nézd meg a legjobb iránytű tetoválásokat és tud meg a jelentésüket. Az iránytű tetoválások az irányt, az utazást és a kalandot szimbolizálják.

gyémánt tetoválás

Ragyogó Gyémánt Tetoválások

Nézd meg a legjobb gyémánt tetoválás mintákat nőknek és férfiaknak különböző stílusban, méretben és testrészen.