A legjobb bohóc tetoválás minták és jelentésük

A bohóc tetoválások egyedi és gyakran félreértett tetkók. A bohócokat évszázadok óta a vidámsággal és a jókedvvel társítják, így nem meglepő, hogy sokan választják a bohóc mintát személyes megnyilvánulásként. Bár sokféle minta közül választhatunk bohóc tetoválási mintákat, a legtöbbjük közös témája, hogy élénk színűek és hátborzongatóak.

bohóc tetoválás

A bohóc tetkók az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak, mivel egyedi módot kínálnak a személyiség kifejezésére. Ezek a tetoválások az egyszerű mintáktól a bonyolult mesterművekig terjedhetnek, és bármilyen színben vagy stílusban elkészíthetők.

A világ számos különböző kultúrájában megtalálhatóak. Egyesek azért csináltatnak bohóc tetoválást, hogy a szórakozást és a boldogságot jelképezzék, míg mások a káosz és a rendetlenség szimbólumaként tekintenek rájuk. ezek a minták lehetnek szeszélyesek és sötétek is, így mindenféle tetoválás kedvelőinek népszerű választása.

Mit jelentenek a bohóc tetoválások?

A bohócokat gyakran a szórakozás és a boldogság szimbólumának tekintik. A cirkusz vagy a karnevál ábrázolásának is tekinthetők. Néhány ember számára a bohóc tattoo életük egy olyan időszakát jelképezi, amikor boldogok és gondtalanok voltak. A clown tetoválás emlékeztető lehet arra is, hogy élvezd az életet és érezd jól magad.

A bohócok sötét oldalát, a félelmet és a rettegést is jelképezhetik. A bohóctetoválás a változás szimbóluma is lehet, mivel a bohócok gyakran változtatják a megjelenésüket.

bohóc felkar tetoválás

Bohóc tetoválás minták

Kis méretű tetoválások

A kis méretű bohóc tetoválások remek módja annak, hogy megmutasd a bohócok iránti szeretetedet anélkül, hogy túlzásba vinnéd. Emellett jó módja annak is, hogy megmutasd a játékos oldaladat. Ezek a tetkók lehetnek kicsik és egyszerűek, vagy lehetnek bonyolultabbak, attól függően, hogy mit szeretnél.

Szomorú bohóc

A bohócok mindig is a boldogság és az öröm szimbólumai voltak. Gyakran látni őket gyerekzsúrokon és cirkuszokban, mindenkit megnevettetnek. Ezért meglepő lehet, hogy egyesek szomorú bohóc tetoválást készíttetnek. Ezek a tetoválások sokféle dolgot jelképezhetnek.

Egyesek számára emlékeztetőül szolgálhatnak arra, hogy milyen boldogok voltak egykor, mielőtt egy traumatikus eseményt éltek át. Mások számára a szomorú bohóc a depressziót vagy akár az öngyilkosságot is jelképezheti. Függetlenül attól, hogy valaki miért választja a szomorú bohócot, fontos, hogy átgondolja a következményeket, mielőtt ilyen végleges döntést hoz. Ezek a tetoválások nagyon erősek és sokatmondóak lehetnek, de nem szabad félvállról venni őket.

szomoró bohóc tetkó

Koponya bohóc tetoválás

Van valami a koponyás bohóc tetoválásokban, ami egyszerűen úgy tűnik, hogy működik. Talán két olyan dolog egymás mellé állítása, amelyek általában teljesen ellentétesnek számítanak. Vagy talán a sötét felhang, amit a koponya ad egy hagyományosan vidám és könnyed figurának. Bármi legyen is az ok, ezek a tetoválások napról napra népszerűbbek.

Növekvő népszerűségük ellenére a bohóc koponya tattook még mindig nem olyan gyakoriak, mint néhány más minta. Ez azt jelenti, hogy ha azon gondolkozol, hogy csináltatsz egyet, valószínűleg ki fogsz tűnni a tömegből. Ez lehet jó vagy rossz dolog, a nézőpontodtól függően.

Ez si érdekelhet: 21 Őrült Joker Tetoválás

Egy dolgot érdemes szem előtt tartani, ha bohóc koponya tetováláson gondolkodsz, hogy ezek elég nagyok lehetnek. Emiatt nem biztos, hogy mindenki számára megfelelőek.

Gengszter bohóc tetoválás

Van valami a bohócban, ami egyszerűen eredendően hátborzongatónak tűnik. Talán a sminkjük, vagy az, ahogyan látszólag akkor is mosolyognak, amikor nem boldogok, de a bohócokat gyakran a félelemmel és a rémülettel társítják. Így nem meglepő, hogy néhányan úgy döntenek, hogy gengszter bohóc tetoválást készíttetnek, hogy kifejezzék sötét oldalukat.

Ezek a tetoválások elég bonyolultak lehetnek, a bohóc kalapot és gengszterruhát visel, és gyakran fegyvert tart a kezében. A mögöttük rejlő jelentés változhat, de sokan úgy tekintik őket, mint személyiségük sötét oldalának felvállalását, vagy mint figyelmeztetést másoknak, hogy ne szórakozzanak velük.

Akár szereted, akár utálod a bohócokat, tagadhatatlan, hogy ezek a tetoválások figyelemfelkeltőek és egyediek. Ha valami másra vágysz, akkor egy gengszter bohóc minta lehet, hogy pont az, amit keresel.

Hova tetováltass

Van néhány dolog, amit figyelembe kell venned, amikor a legjobb helyet keresed tetováláshoz. Az első az elhelyezés. Néhányan úgy dönthetnek, hogy bohóc tetoválásukat olyan területekre helyezik, amelyek könnyen láthatóak, például a karjukra vagy a lábukra. Mások diszkrétebb helyeket választanak, például a hátukon vagy a hasukon.

A következő dolog, amit figyelembe kell venni, a méret. A clown tetoválások mérete a kisméretű, csak néhány centimétert elfoglaló mintáktól a nagyméretű, egész kart vagy lábat beborító mintákig terjedhet. Fontos, hogy olyan dizájnt válassz, amely arányos a testméreteddel, és jól illeszkedik az általad választott elhelyezéshez.

Összefoglalva, a bohóc tetoválás szórakoztató és egyedi módja annak, hogy megmutasd a személyiségedet. Tökéletesek bárki számára, aki szeretné megmutatni a buta oldalát. Ha egy bohóc tetkón gondolkozol, mindenképpen végezd el a kutatást, és keress egy tehetséges művészt, aki életre tudja kelteni az elképzelésedet.

5/5 - (1 vote)
inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.