100+ Bájos Cica Tetoválás és Jelentés

A cica tetoválás népszerű trend a tetoválások világában, és nem nehéz megérteni, hogy miért: a macskák imádnivalóak, a mintájuk egyszerű és elegáns, és tökéletes médium arra, hogy szimbolizálja az ember odaadását egy másik ember/állat és/vagy isten iránt. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttünk néhányat a legjobb macska tetoválások közül, a kedvenc mintáinkkal és a mögöttük rejlő jelentéssel.

A cica tetoválás jelentése

  • Spiritualitás és kapcsolat az istenivel.
  • Figyelem
  • Szerencse és jólét
  • Rejtély és titkok
  • Nőies erő
  • Intelligencia és intuíció
  • Kapcsolat a túlvilággal
  • Elegancia és kifinomultság
  • Védelem

Macska tetoválás variációk

Fekete macska tetoválás

fekete macska tetoválás

A fekete macskák boszorkányok, régi seprűk és gőzölgő fekete üstök képeit idézik fel. A fekete macskát általában a változó szerencse szimbólumának tekintik. Számos népmítoszban a fekete macskákat óva intik attól, hogy megzavarják őket. A kelták idejében fekete macskákat áldoztak fel a gonosz elhárítására.

A macskák fekete színe egyesek számára a varázslat, a rejtély és az intrika forrása lehet, míg mások a fekete macskákat a pusztulás előhírnökének tekintik. A fekete macskákat ábrázoló tetoválások a nőiséget, a misztikumot és a visszafogott erőt szimbolizálják, mivel az állat szoros kapcsolatban áll az ismeretlennel és a pogánysággal.

Macskamancs tetoválások

cica mancs tetoválás

Gondolkodottál már azon, hogy miért van sok japán és kínai üzletben kis macskaszobrocska felemelt mellső mancsokkal? Ez a jólét és a szerencse ősi ázsiai szimbóluma, amely a Maneki Neko legendájára vezethető vissza. A bőséget, a szerencsét és a fejlődést szimbolizáló macskamancs tetoválások a jólétet képviselik.

Macskaszem tetoválás

cica szem tetoválás

Sokan úgy vélik, hogy a macskaszem az intelligencia, a tudás és az isteni kapcsolat szimbóluma. Úgy tartják, hogy a misztikum és az intrika tárgya, amely közelebb hozza a túlvilághoz azokat, akik birtokában van. A macskaszem tetoválással mélyebb szinten láthatod a dolgokat. Ha elemezel egy helyzetet, minden cselekedetet valami nagyobb dolog részeként láthatsz.

Még több cica tetkó

Összegzés

A macska az ember egyik legjobb barátja, és egész életében állandó társa lehet. Bár a macskák maguk is nagyon függetlenek, és akár kissé távolságtartóak is lehetnek, mégis szeretnek az emberek közelében lenni. Nagyszerű személyiséggel rendelkeznek, és rendkívül szórakoztatóak, szeretetreméltóak és ragaszkodóak. Nagyszerű háziállatok, és nagyon is összhangban tudnak lenni a gazdájukkal.

A macska tetoválás sokat elárul a személyiségedről. Megmutatja a világnak, hogy mélyen spirituális vagy, és van érzéked a drámai és egzotikus dolgokhoz. Ha mesterművet szeretnél készíteni, tölts elég időt azzal, hogy megbeszéld, mely elemek fognak a legjobban működni számodra. Szóval csak engedd szabadjára a fantáziádat, és készíts olyan tetoválástervet, amely tükrözi a személyiségedet.

inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.