28 Gorilla Tetoválás Minta és Jelentés

A gorilla tetoválás gyakori látvány a modern tetoválószalonokban, és igen népszerű a férfiak és nők, idősek és fiatalok körében egyaránt. A gorillák az afrikai kontinensen élő főemlősök közül a legnagyobbak, és az emberek számára világszerte valószínűleg a keleti alföldi és a hegyi gorillák a legismertebbek. Ők a legnépesebbek a különböző gorilla alfajok közül, és a Kongói Demokratikus Köztársaságban, Ruandában, Ugandában és Angolában találhatók. Ők a legjobban tanulmányozott és legismertebbek is.

Erőteljes jelenlétükkel a gorillák tökéletes választásnak bizonyulnak azok számára, akik a vadon élő állatok művészetét szeretnék a testükre tetováltatni. A nagy, szőrös főemlősök ismertek megfélemlítő megjelenésükről, és olyan karakterrel rendelkeznek, amely kiváló választássá teszi őket tetováláshoz. Méretük miatt a gorillatetoválások gyakran félelmetes darabok, amelyeket általában a felsőtestre helyeznek. A gorilla feje is kiváló választás tetováláshoz.

Gorilla tetoválás jelentése

A gorillák a vezetés és az erő természetes szimbólumai. Ugyanakkor az intelligencia, a méltóság, az együttérzés és a becsület is társul hozzájuk.

A gorilla tetoválások általában a következőket jelentik vagy szimbolizálják:

  • Hűség;
  • Családot;
  • Erő;
  • Közösség;
  • Nemesség;
  • Férfiasság;
  • Intelligencia;
  • Hatalom;

 

Gorilla tetoválás minták

 

A gorillák nagyon fenséges lények, amelyeket az emberek hatalmukért és erejükért szeretnek. A gorilla tetoválás olyan személyt képvisel, aki erős és erőteljes tulajdonságokkal rendelkezik. Ez jelentheti azt, hogy az illető személyiség domináns személyiség, vagy hogy az illető jó vezető. Emellett a gorilla tetoválás olyan személyt is szimbolizálhat, aki nem hagyja magát lökdösni, és ki tud állni magáért. Egy tetoválásnak jól kell kinéznie, és el kell mondania egy történetet. Tökéletes választás férfiaknak és nőknek egyaránt.

inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.