79 Varázslatos Harry Potter Tetoválás

J. K. Rowling varázslatos sorozata annyira népszerű, hogy számos tetoválást szült, amelyek többsége a könyvek egyes jeleneteihez kapcsolódik. Vegyük például a Halál ereklyéi szimbólumot, amely a sorozat rajongóinak egyik népszerű tetoválási ötlete lett. Ennek a szimbólumnak sokrétű jelentése van. Nemcsak a könyvsorozatot jelképezi, hanem az ember saját személyes életútját is szimbolizálja.

Már megalkottad a saját Roxfort házat, és elhatároztad, hogy a Griffendélbe sorolnak be. A következő lépés, hogy elkészítsd a saját Harry Potter-tetoválásodat. Annyi fantasztikus minta közül választhatsz, hogy nehéz lesz csak egyet kiválasztanod. Mi azonban támogatunk téged. Íme néhány a legjobb Harry Potter tetoválás ötletek közül.

Harry Potter Tetoválások listája

 

A Harry Potter könyvek és filmek rajongójaként valószínűleg gondoltál már arra, hogy a sorozatot jelképező tetoválást készíttess magadnak. Szó szerint több száz lehetőség áll rendelkezésre, a nagy, merész szimbólumoktól a finomabb mintákig. Mehetsz a hagyományos úton, és készíthetsz egy Halál ereklyéi szimbólumot, vagy egy idézetet valamelyik kedvenc könyvből vagy karakterből, de akár egy kedvenc karakter portréját is.

5/5 - (1 vote)
inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.