94 Női Comb Tetoválás Minta

 

Összegzés

Bár a comb nem a hagyományos tetoválás hely a nők számára, a nőies formának köszönhetően hihetetlenül népszerűvé tette őket az elmúlt években. A combtetoválás felhívja a figyelmet a lábakra és az alsótestre, és lehet finoman csábító vagy merész és gyönyörű. Nemcsak, hogy a combod az egyik legjobb területet nyújtja a nagyobb mintákhoz, de az ezen a területen lévő tetoválások a fájdalomskálán is alacsonyak, és szükség esetén könnyen elfedhetők ruhával.

A combod hátulján lévő tetoválás szexi megoldás, ha szeretnéd felhívni a figyelmet az alsó feledre. A hátsó rész tökéletes hely a combtetoválásnak, különösen, ha szeretsz rövidnadrágot vagy miniszoknyát viselni. A hízelgő megjelenés érdekében kérd meg a művészt, hogy a tetoválás elhelyezésekor kövesse a combod ívét, és válassz egy lágy és nőies mintát – például egy virágfüzért – a szép és finom eredmény érdekében. Ne feledd, hogy a narancsbőr befolyásolhatja a combtetoválás megjelenését. Azok a nők, akiknek sajnos narancsbőrük van, megpróbálkozhatnak inkább egy comboldali, csípő- vagy elülső combtetoválással.

A comb elülső részének tetoválása az elmúlt években nagyon népszerűvé vált a nők körében. Ez azért van, mert nemcsak hízelgő és szexi, hanem nagyobb helyet kínál a részletes mintákhoz. Egy virágos tetoválás, amely függőlegesen felfelé vonzza a tekintetet a combodon, karcsúbbnak is mutathatja a lábadat. Ha még jobban ki akarod hangsúlyozni az idomaidat, válassz olyan mintát, amely felfelé húzódik a csípődön. Minden szem rád szegeződik majd, amikor elkezdődik a bikiniszezon.

5/5 - (1 vote)
inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.