Női Tetoválások Kézre (31 Női Tetkó)

A női tetoválások kézre nem túl népszerűek, főleg azért, mert nehéz elrejteni őket, ellentétben más testrészekkel. Szerintem, ha ez első tetoválásod, akkor jobb, ha máshova varratsz először.

Mindenesetre, nekem nagyon tetszenek a női tetoválások kézen. Úgy, hogy össze is gyűjtöttem néhány jól sikerült tetkót, melyek ihletül szolgálhatnak, ha mégis a kézfejedre szeretnél tetováltatni.

Teljes kar tetoválás

alkar tetoválás nőknek

Szöveg és rózsa

hand tattoo

Utókezelés: Hogyan kell gondoskodni az új kéztetoválásról

Egy új kéztetoválás gyönyörű kiegészítője lehet a testművészeti kollekciódnak, de fontos, hogy megfelelően gondoskodj róla, hogy a lehető leghosszabb ideig tartson. Íme néhány tipp az új kéztetoválás gondozásához:

  • Tartsd a tetoválást tisztán és szárazon. Naponta kétszer óvatosan mosd le a tetoválást szappannal és vízzel, majd papírtörlővel tapogasd szárazra. Ne dörzsöld a tetoválást, és ne hagyd, hogy a vízben elázzon.
  • Naponta kétszer kend be vékonyan a tetoválást kenőccsel. Használj illatanyagmentes, nem illatosított kenőcsöt.
  • Kerüld a napozást és a szoláriumozást. A nap elhalványíthatja a tetoválást, és növelheti a bőrrák kockázatát.
  • Kerüld a klóros vagy sós vízben való úszást.

Női kéz tetoválás virágokkal

kéz tetoválások női

Rózsa kézfej tetoválás

kéz tetoválások nőknek

Kígyó

kézfej női tetoválások

Milyen típusú kéztetoválások népszerűek a nők körében?

A női kéztetoválásoknak sokféle formája és mérete van, de a trend általában a kicsi és finom tetoválások felé mutat. A népszerű minták közé tartoznak a virágok, az indák és a kis absztrakt formák. A kéztetoválás gyönyörű kiegészítője lehet bármely nő megjelenésének, de fontos, hogy olyan mintát válasszunk, amely egyszerre hízelgő és jelentőségteljes.

Kézfej tattoo méhecske mintával

kézfej tattoo

Nonfiguratív kézfej tetoválás minta nőknek

nonfiguratív tetoválás minták nőknek kézfej

Színes virág

női alkar tetoválás

Madarak

női kézfej tetoválás minták

Sötét kéz és alkar tetoválás

női kézfej tetoválás

A kéztetoválás előnye és hátránya

Nincs helyes vagy helytelen válasz, amikor a tetoválásról van szó, mivel minden ember egyéni véleménye eltér a kérdésben. Van azonban néhány dolog, amit érdemes megfontolni, mielőtt női kéztetoválást készíttetnél magadnak. Az első és legfontosabb, hogy a kéztetoválásokat nehéz lehet eltakarni, ha valaha is szükséged lesz rá a munkahelyeden vagy más hivatalos alkalmakkor. Ezenkívül gyakran gyakrabban kell őket javítani, mint a test más részén található tetoválásokat, mivel állandóan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, és idővel nagyobb valószínűséggel halványulnak el.

A pozitívum, hogy a kéztetoválások igen figyelemfelkeltőek és egyediek lehetnek, és gyakran mély személyes jelentést hordoznak viselőjük számára. Ha tehát azon gondolkodsz, hogy tetováltatnád a kezed, de nem vagy biztos benne, hogy ez a megfelelő megoldás, gondosan mérlegeld az előnyöket és hátrányokat, mielőtt meghoznád a döntésed.

Bambi

női tetkók kéz

Arab minta

női tetkok

Csillag ujj tetoválás

női tetoválás képek

Vörös rózsa

női tetoválás minták kézre

Szimbólumok

női tetoválások alkarra

Kicsi szív

női tetoválások képek

A hölgyek kis kéztetoválásai egyre népszerűbbek. Nagyszerű módja annak, hogy megmutasd a személyiségedet és a stílusodat, ráadásul viszonylag kicsik és diszkrétek, ami tökéletessé teszi őket azok számára, akik valami finomra vágynak. Sokféle minta közül választhatsz, és kombinálhatod őket, hogy egyedi, teljesen saját megjelenésed legyen.

Cuki

női tetoválások kéz

Színes virágok kézfejen

női tetoválások kézre

Fekete minta

női tetoválások

Ízléses tetoválás kézre

tattoo lányoknak kézfej

Nonfiguratív tetkó minta kézfejre nőknek

tetkó minták kézfejre nőknek

Rózsafüzér

tetkó minták kézfejre

Egyszerű női tetoválás

tetkó minták

Mandala és rózsa

tetkók kézre

 

Kínai minta

tetkók lányoknak kézfejre
tetkok nőknek

A kedvenc képem a listán

tetoválás karra nőknek
tetoválás kézre nőknek

Természet minta alkaron és kézen

tetoválás kézre

Sárga virág tetoválás kézen

tetoválások nőknek kéz

Teljes kézfej tattoo

tetoválások nőknek

Összegzés

Miközben a hozzáállás folyamatosan változik, és a tetoválások társadalmi megbélyegzése a múltba vész, a kéztetoválás megőrzi egy kicsit korábbi sokkoló értékét. Ez különösen igaz a nőkre.

A nők által választott kéztetoválás sokat elárulhat a személyiségükről és stílusérzékükről. Azon hölgyek számára, akik nem félnek megmutatni a világnak a tetoválások iránti szeretetüket, a kéztetoválás remek választás. Ráadásul a kéztetoválás mindig emlékeztetheti viselőjét annak jelentésére vagy üzenetére.

4.6/5 - (17 votes)
inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.

Szólj hozzá!