Amit a nyelv tetoválásról tudni kell

A tetoválás manapság népszerűbb, mint valaha, egyre többen döntenek úgy, hogy tetoválást készíttetnek. A tetoválási minták és stílusok több száz és ezer különböző stílusban és dizájnban állnak rendelkezésre, lehetőséget adva neked arra, hogy kifejezd magad. Bár a tetoválások igazán népszerűek, az új trend a tetoválások világában a nyelv tetoválás.

nyelv tetoválás

A nyelv tetoválások trendje még csak most kezd kialakulni, sokan azonban nem is tudnak róla. Ezek a tetoválások teljes egészében, míg mások inkább helyi jellegűek. Gyakori, hogy azok, akiknek már van, a nyelvüket egy bizonyos színűre tetováltatják. A nyelvet többféle színben lehet tetováltatni, például lila, narancssárga, fekete és kék színben.

A nyelv tetoválások népszerű mintái közé tartoznak a csillagok, a törzsi minták és más, a nyelvet borító formák és minták. Gyakori, hogy a csillagok a nyelv hegye közelében, az alsó területen találhatók. A nyelv tetoválható hátrébb is, a középső rész mentén. Azonban, egyre több és több mintát alkalmaznak a nyelven.

tetoválás nyelven

Az eljárás nagyon hasonló ahhoz, mintha a test bármely más részére tetoválást készíttetnél. A tűk átszúrják a bőr hámrétegét, és tintát bocsátanak ki. A tinta a bőrben marad, miután a tűk átszakítják azt, így a pigment ott marad. Miután a tű átszúrta a bőrt, a nyelv elnyeli a pigmenteket. Amikor a tintapigmenteket a nyelv felszívja, a szín örökre ott marad.

A nyelv tetoválás nem túl fájdalmas azok szerint, akiknek már volt ilyen. A bőrön lévő tetoválásokkal ellentétben a nyelv egy hatalmas izom. Gyakran írják le a folyamatot csiklandozásként vagy zsibbadásként. Miközben a tetoválóművész a tetoválást végzi, általában egy szerszámmal kitartja a nyelvet. Akinek volt már nyelvpiercingje, az tudja, hogyan néz ki. Amint a nyelv kint van, a művész elkezdi a munkát. A folyamat általában nem tart nagyon sokáig, feltéve, hogy nyugton maradsz, és nem mozogsz.

Az első lépés, ha szeretnél nyelv tetoválást csináltatni, hogy találj egy nyelv tetoválásban jártas művészt a környékeden. Mivel ezek a tetoválások csak most válnak népszerűvé, nem sok tetoválóművész ismeri őket.

5/5 - (1 vote)
inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.