110 Patkány és egér tetoválás és jelentésük

A legjobb patkány és egér tetoválás ötleteket keresed? Nos, akkor a legjobb helyen jársz. Összegyűjtöttük a legjobb patkány és egér tetoválási ötleteket a világhálóról, amelyek garantáltan elkápráztatják a barátaidat, amikor legközelebb elmész valahova!

Mit szimbolizál a patkány?

A patkányszimbolika a teremtményt az alkalmazkodóképességgel, az erővel, az elszántsággal és a kitartással hozza összefüggésbe; ez létfontosságú egy olyan egyén számára, aki az üzleti életben akar sikeres lenni.

Bármilyen kétségbeejtőek is a körülmények, a Patkányszellem kitart leleményessége miatt. Ezek a lények a valóság repedéseibe és hasadékaiba költöznek, és összeszedik mindazt, amire szükségük van abból, amit a világ többi része hátrahagy. A Patkány a végső újrahasznosító és az okos újrahasznosítás szimbóluma.

Mit szimbolizál az egér?

Az egérszimbolika szerint bárki bármit elérhet, függetlenül a méretétől. Különböző negatív és pozitív értelmezések kapcsolódnak ehhez a szellemhez, amely számos mesében és mítoszban jelenik meg.

A görög mitológia szerint az egeret szent lénynek tekintik, mivel képes alkalmazkodni bármilyen helyzethez. Úgy tartják továbbá, hogy az egerek képesek megjósolni az időjárást.

Mivel szeretnek lyukakat ásni és a földet kutatni, az egerek erős kapcsolatban állnak a Földdel. Azt mondják, hogy ezeken az alagutakon keresztül utazhatnak a szellemvilágba, amely a föld elemhez kapcsolódik.

Régóta úgy tartják, hogy az egerek az európai szellemvilág és a Mennyország közötti hírvivő szerepet töltik be, és az elhunytak lelkét viszik.

Az egér a betegséget és a halált is szimbolizálhatja, ezért ne hagyjuk figyelmen kívül e szimbólumok negatív vonatkozásait sem.

A higiénia hiánya pusztító járványokhoz vezetett. Arra tanítja az embereket, hogy vigyázzanak magukra, hogy képesek legyenek elkerülni a betegségeket.

Egér és patkány tetoválás ötletek

 

A tetoválás nagyszerű módja annak, hogy művészettel fejezd ki magad, és a patkányok és egerek tetoválást általában annak szimbólumaként tekintik, hogy hogyan irányítod az életedet. Emlékeztetőül szolgálhat arra is, hogy bizonyos dolgok miatt más utat is választhatsz, mint amit eredetileg terveztél. Az egeret a könnyű élet szimbólumának tekintik, míg a patkány az ellenkezőjét jelenti: a túlélő, aki ravasz, találékony és okos.

inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.