Pin Up Girl Tetoválások és Jelentésük

A pin up girl tetoválások népszerűek mind a férfiak, mind a nők körében. Gyakran nosztalgikus értékük miatt választják őket, mivel a pin up girlök az 1940-es és 1950-es években voltak népszerűek. Vannak, akik azért választják a pin up girl tetoválást, hogy tisztelegjenek az őket inspiráló nők előtt, míg mások azért, mert egyszerűen csak élvezik a minta megjelenését. Nem számít, hogy valaki miért választja a pin up girl tetkót, fontos, hogy olyan jó hírű művészt válasszon, aki képes valósághű és jól kivitelezett dizájnt készíteni.

Pin-up Girl tetoválás (22)
Pin-up Girl tetoválás (21)
Pin-up Girl tetoválások

A pin up lányok időtlen klasszikusok, és már az 1900-as évek eleje óta léteznek. A 20. század elején váltak népszerűvé, és gyakran szerepeltek magazinokban és újságokban. Népszerűségük tovább nőtt, és még a második világháborús propaganda alapanyagává is váltak. A pin up lányok ma is népszerűek, és a pólóktól kezdve a tetoválásokig mindenhol láthatók.

Pin-up Girl tetoválás (20)
Pin-up Girl tetoválás (19)

A pin up lány tetoválásokat sokféleképpen lehet tervezni. Egyesek a realisztikus pin up girl tetoválást választják, míg mások inkább a karikatúraszerűbb változatot részesítik előnyben. Nem számít, milyen a design, ezek a tetoválások mindig biztos, hogy felkelti a figyelmet.

Pin-up Girl tetoválás (18)
Pin-up Girl tetoválás (17)
Pin-up Girl tetoválás (16)
Pin-up Girl tetoválás (15)
Pin-up Girl tetoválás (14)
Pin-up Girl tetoválás (13)
Pin-up Girl tetoválás (12)
Pin-up Girl tetoválás (11)
Pin-up Girl tetoválás (10)
Pin-up Girl tetoválás (7)
Pin-up Girl tetoválás (8)
Pin-up Girl tetoválás (6)
Pin-up Girl tetoválás (5)
Pin-up Girl tetoválás (4)
Pin-up Girl tetoválás (3)
Pin-up Girl tetoválás (2)
Pin-up Girl tetoválás (1)

Összegzés

A Pin-Up Girl tetoválások már régóta népszerűek, és azok az emberek, akik szeretnék megmutatni a pin-up girl tetoválásaikat, sok különböző tetoválási mintával és ötlettel álltak elő. Az Old School Pin-Up Girl tetoválások például olyanok, amelyek az 1950-es években népszerű Pin-Up Girl tetoválásokhoz hasonlítanak. Jellemzően az Old School Pin-Up Girl tetoválások úgy néznek ki, mint egy nő, aki koktélt vagy cigarettát tart a szájában, és harisnyatartót és harisnyát visel. A klasszikus Pin-Up Girl tetoválások sokféle stílusban készülnek. Ezekről ismert, hogy realisztikusabb megjelenésűek. Ezek ideálisak annak, akinek van egy kedvenc pin-up girlje vagy híressége.

4.8/5 - (5 votes)
inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.

Szólj hozzá!