130+ Nőies pipacs tetoválás és jelentésük

Szereted a virágokat? Ha szereted az aranyos ötleteket, és valami művészi és nőiesre vágysz, akkor jó helyen jársz! Ennek a cikknek az a célja, hogy rengeteg színes és egyszínű pipacs tetoválás ötletet osszunk meg, amelyeket minden nő imádni fog. Tudj meg többet a pipacsvirágról, annak jelentéséről és szimbolikájáról a következő bekezdésekben.

pipacs tetoválás

Mit szimbolizál a pipacs tetoválás?

A történelem során a pipacsokat a legkülönfélébb érzelmek leírására használták. Úgy tartották, hogy különösen a vörös pipacs az éteri alvást és a nyugalmat szimbolizálja.

A pipacs szimbólumot használhatod a türelem, a nőiesség, a kacérság és a spiritualitás ábrázolásaként. Az, hogy a virág és a színkombináció más-más jelentést hordoz-e a személy számára, az elhelyezés és a színkombináció preferenciájától függ.

Általában a pipacs tetoválások pirosak vagy narancssárgák. Azok, akik szeretik az érzéki gondolatokat és a virágokat, általában ezt fogják előnyben részesíteni.

A narancs és a piros a belső szenvedélyt szimbolizálja. Szerezz egy közepes méretű tetoválást, amely demonstrálja a vadságodat és azt a képességedet, hogy megtaláld, amit akarsz.

pipacs tetkó vállon

Érdekesség

A pipacs az első világháborúban harcoló katonák előtt is tiszteleg. A pipacs eredete az első világháború tájegységeiben keresendő, de a pipacsot erősen kötik a fegyverszüneti naphoz (november 11.). Különösen a nyugati front mentén a pipacsok gyakori látványosságnak számítottak.

Pipacs tetoválás képek

inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.