19 Férfias Sárkány Tetoválás Vállra

A sárkány tetoválás a komplex emberi szellem végső és kézzelfogható ábrázolása.

A sárkány egy vad, legendás fenevad, és világszerte népszerű design választás. Ázsiában ősi szimbólum, és gyakran használják az erő, a szerencse és a védelem jelképeként; nyugaton azonban a sárkányt gyakran a gonoszsággal és a pusztítással hozzák összefüggésbe.

Íme, néhány varrás vállon.

1. Váll és Mellkas

sárkány tetoválás váll

2. Teljes Kar, Váll és Mellkas

sárkány tetoválás vállra

3. Fekete és Vörös Színekben

fekete és vörös sárkány tetoválás

A sárkány válltetoválás a tetoválás egyik legnépszerűbb mintája. Nagy rugalmasságot kínálnak a méret és a testen való elhelyezés tekintetében. A sárkányokat gyakran ábrázolják nagy, erőteljes lényekként, és a váll tetoválás nagyszerű helyet kínál ennek a hatalomnak és fenségnek a megörökítésére.

4. Klasszikus Minta

sárkány tetoválás váll

5. Kék Japán Sárkány Vállon

Kék Japán Sárkány

6. Japán Sárkány Fekete és Narancs Színekben

dragon tattoo shoulder

7. Fekete & Szürke

sárkány-tetoválás-vállra (2)

8. Árnyékos sárkány váll férfi tetoválás

sárkány tetoválások vállra

A sárkány válltetkók népszerű választás azok számára, akik szeretnének egy kis hangulatot vinni a testművészetükbe. Mint minden tetoválásnál, itt is fontos azonban, hogy vigyázz az új tetoválásra, ha a kezdeti izgalom elmúlt. Ez magában foglalja mind a megfelelő utókezelést, mind pedig azt, hogy tapasztalt és képzett művészt válassz. Íme néhány tipp, amely segít a dragon válltetoválás gondozásában:

  • Tartsd a területet tisztán és szárazon. Győződj meg róla, hogy alaposan megmosod a kezed, mielőtt megérinted a tetoválást, és kerüld el, hogy piszokkal vagy más szennyeződésekkel érintkezzen.
  • Rendszeresen vigyél fel egy vékony réteg kenőcsöt vagy krémet. Használj olyan terméket, amelyet kifejezetten tetoválásokhoz terveztek, mivel ez segít hidratáltan tartani a területet, és megvédi a nap UV-sugárzásától.
  • Kerüld a tetkó vízbe merítését, amíg az teljesen be nem gyógyul.

9. Sárkány & Felhő Tetoválás

sárkány-felhő

10. Sárkány és Páncél Tetoválás

mens-váll-kék-dragon-páncél-lemez-tetoválás

11. Kelta Sárkány

mens-dragon-kelta-tribal-váll-tetoválás

12. Japán zöld sárkány váll tetoválás

japán-zöld-sárkány-váll-tetoválás-férfiak

13. Japán Dragon Tattoo

japán-váll-tattoo-a-dragon-kialakítás

14. Japán Váll Sárkány Tetoválás

japán-váll-sárkány-tetoválás-design

15. 3D Minta

fiúk-3d-sárkány-váll-és mellkas-tattoo

16. Hát, Váll & Mellkas Teljes Sárkány

férfias-dragon-fiúk-váll-tattoo

17. Akvarell tetoválás

férfias sárkány-akvarell-váll-tattoo-design-ötleteket, a

18. Felkelő Nap Tetoválás

felkelő-nap-sárkány-japán-váll-tattoo

19. Árnyékolt fekete szürke dragon tetkó

árnyékolt-fekete-szürke

Összegzés

Minden ember szívében ott dobog a hatalmas sárkány lelke. A legendás, ősi örökséggel rendelkező lény, a sárkány a harcosok becsületének jelképe. A sárkány tetoválás az összetett emberi szellem végső és kézzelfogható megjelenítése.

Az ég uraként és a tűz mestereként ezek a hatalmas fenevadak a bátor harcos szellemét testesítik meg. A sárkány jele akkor a legdicsőségesebb, ha a váll szélességében terül szét.

Az élénk tetoválási színek és a szabad művészi szabadság felhasználásával a sárkány tetoválás a bölcsesség és a becsület elérését jelképező személyes jelképpé válik.

4/5 - (11 votes)
inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.

Szólj hozzá!