130+ Békés teknős tetoválás és jelentés

A teknős tetoválás hosszú utat járt be a 20. század eleji eredete óta. Míg egykor egyszerűen a tenger szimbóluma volt, a teknős egy újfajta állattá fejlődött. Manapság a teknős páncélja népszerű tetoválási minta. A teknős jelentése egyszerű: a védelem és a biztonság szimbóluma.

A teknős tetoválás jelentése

A teknősök az emberiség történelme során pozitív változásokat inspiráltak. Nem túl odaadó szülői természetük ellenére ezek a finom teremtmények a világ őslakos törzsei számára erőteljes totemekké váltak, túlélési ösztöneik és az árral való együtt járásra való hajlamuk miatt. Ezen kívül a teknősök a következőket képviselik:

  • Stabilitás
  • Kitartás
  • Béke
  • Ártatlanságot
  • Női energia
  • Türelem
  • Bölcsesség
  • Hosszú életet

A teknős az egyik legnépszerűbb állati tetoválás. Arról ismertek, hogy kemények, türelmesek és komolyak, ugyanakkor arról is ismertek, hogy szépek és békések.

Teknős tetoválás variációk

Többféle színű teknősök közül lehet választani, például szürke, fekete, kék és zöld színűek közül. A teknősök tetoválásai közé tartoznak:

Törzsi tetoválások

törzsi teknős tetoválás

A legtöbb törzsi teknős tetoválás polinéz, szamoai, hawaii és maori dizájnelemeket tartalmaz, főként azért, mert ezek a lények mélyen beleivódtak e szigetek kultúrájába. Az őslakos törzsi teknős minták szerves részét képezik a szigetlakók kulturális szövevényének, valamint az évszázadok során az anyatermészettel, a tengerrel és a teknőssel való mély spirituális kapcsolatuknak.

Kelta tetoválások

kelta teknős tattoo

A csendes-óceáni szigetlakók nem csak a teknősöket tisztelik mélyen. Az emberek gyakran ötvözik kulturális gyökereiket a Föld és a Víz szellemével, amelyet a Teknősbéka, az Anyatermészet jelképe testesít meg.

Teknős tattoo minták

A teknősök mindig is népszerű választásnak számítottak a tetoválási mintákban, több okból is. Nem csak jól néznek ki, de nagyon könnyű őket rajzolni is!

inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.