Tippek a tetoválás hibák elkerülésére

Az első tetoválásod előtt állsz? Ha ez a helyzet, akkor érdemes egyedi tetoválást terveztetned. Amellett, hogy egyedi, jól tükrözi a személyiségedet is. A tetoválás készítése esetén tisztában kell lenned azzal, hogy az életed hátralévő részében a testeden marad, ezért nagyon komolyan kell venned a döntést. El lehet távolítani őket, azonban ez nagy nehézséggel jár, mind pénzben, mind kellemetlenségben.

Íme, négy egyszerű tipp az egyedi tetoválás dizájnjának kiválasztásához.

tetoválás tippek

1. Döntsd el, milyen típusú tetoválást szeretnél

A tetoválóművészek általában kategorizálják az egyedi tetoválásmintákat. Minden kategóriához különböző tetoválási technikák és témák tartoznak. Például jeles személyiségek, törzsi jelzések, állatarcok, horrortémák stb. mind beépíthetők a mintákba. Válaszd ki a tetoválási minták végtelennek tűnő listájából azt a kategóriát, amelyik a legjobban tetszik.

A tetoválási kategória kiválasztása eltarthat egy ideig. Sok tetoválást akaró véletlenszerűen választ tetoválási mintákat, anélkül, hogy sokat gondolkodna azon, hogy a minta illik-e a személyiségéhez.

Még nehezebb a döntés, ha már vannak tetoválások a testeden. Fontos, hogy ne csak a dizájn, hanem a színösszeállítás, a tetoválás mérete és a testrész, ahová tetoválni akarsz, kiegészítse a már meglévőket.

2. Az ár

Sok online tetoválási terv ingyenesen elérhető. Az első tetoválásukat készíttetők gyakran választanak egyet ezek közül a minták közül, csak hogy felfedezzék, hogy már több száz másiknak is van ugyanilyen tetoválása. Persze vannak olyanok is, akiket ez nem nagyon érdekel. Ha lehet, maradj távol ezektől az „ingyenes” „egyedi” tetoválási tervektől. Minden jó dolognak ára van.

3. Ne kapkodj el semmit

Azok az emberek, akik elégedetlenek a tetoválási dizájnjukkal vagy a művész munkájával, gyakran az elhamarkodott döntéseknek köszönhetik az eredményt. Az ember talál egy dizájnt a neten, megtetszik neki, gondolkodás nélkül megveszi, és elmegy bármelyik helyi tetoválóműhelybe, hogy tetováltassa. Egy egyedi tetoválás tervezéséhez mindig alapos kutatásra és elegendő időre és energiára van szükség a végső döntés előtt. Így nem csak a legjobb tetoválást kapod, de pénzt és a rossz tetoválás okozta fájdalmat is megspórolhatod.

4. Válassz a tetoválási minták széles skálájából

Vannak olyan ügyfelek, akik megbánják a tetoválást. A minta vagy a méretarány furcsának tűnik számukra, vagy a minta túl közönségesnek tűnik, vagy a tervező hozzá nem értése jól látható számukra. A tetoválási minták széles választéka segíthet elkerülni az ilyen kellemetlen érzéseket.

Az online tetoválástervezési versenyek megrendezése ma már a legjobb tetoválástervek megtalálásához vezethet. Egyes weboldalakon akár versenyeket is létrehozhatsz a preferenciáid alapján. Ráadásul ezek a tetoválási minták általában elfogadható áron kaphatók.

Összegzés

Bár a tetoválás nem mindenkinek való, ha úgy döntesz, hogy tetováltatod magad, győződj meg róla, hogy olyan mintát szeretnél, amellyel egész életedben boldog leszel. A tetoválások népszerűségének növekedésével a piacot egyre inkább elárasztják a minták, és ezzel együtt jár a tetoválás tervezési hibáinak kockázata.

 

inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.