Lenyűgöző 3D Pillangó Tetoválás Minták

Mindenkinek különleges jelentése van a 3D pillangó tetoválása mögött. Egyesek szerint a szerencsét jelképezi, mások szerint az önfelfedezéshez vezető útjukat jelképezi, megint mások szerint a szárnyak, amelyek a sötétségből a fénybe repítik őket. Az igazság az, hogy mint mindennek, ennek a szimbólumnak is sokféle értelmezése van.

A pillangó tetoválások a szépséget, a nőiességet és a szabadságot jelképezik. A hölgyek egyik kedvenc mintája. A 3D lepke tetoválások, pedig még különlegesebbek. Íme, néhány ízléses minta hölgyeknek.

Ez is érdekelhet: Nézd meg a legjobb boka pillangó tetoválásokat itt.

 

Összegzés

A pillangó első jelentése az átalakulást jelenti, ahogy a csúnya hernyóból gyönyörű pillangó lesz. A japán kultúrában, ha egy pillangó lép be a vendégszobába, az a személy jön hozzád, akit a legjobban szeretsz. Az elhelyezést tekintve a 3D pillangó tetoválásokat általában a hátra, nyakra, vállra varrják.

5/5 - (2 votes)
inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.