44 Angyal Tetoválás Nőknek – Ötletek és Minták

Az angyal tetoválás a legkreatívabb és legbonyolultabb testművészeti alkotások közé tartozik, és egy művész számára mindig kihívás és öröm ezeket elkészíteni. Az angyal tetoválás nőknek jelképezhetik a védelmet, a hitükhöz való ragaszkodást vagy az Istenhez való közelségüket.

Ezekben az angyal ábrázolásokban egy dolog közös: a nyugalom és a derű érzése vagy igénye.

angyal tetoválás nőknek

A női angyal tetoválás jelentése és típusai

Az angyal minták különböző formájúak és méretűek. Természetes, hogy minden tetoválási minta valami személyeset jelent a viselője számára, de néhány általános jelentést le lehet származtatni.

  • Gyakran ábrázolják imádkozva, mögöttük ragyogással, az őrangyal egy másik népszerű motívum. Mivel lenéznek a földre, ezek az angyalok védelmező szerepet töltenek be.
  • Repülő angyalként az újjászületést, a feltámadást és a korábbi önmagunk visszaszerzésének ígéretét képviseljük.
  • A szerelem angyala az érzékenyebb nők kedvenc tetoválása. Egy ilyen tetoválás a tetoválások egyik legspirituálisabb formáját képviseli, mivel általában kisbabaként vagy Ámorként rajzolják, és szinte mindig alvó vagy játszó formában. A babák az örök ártatlanságot képviselik, és talán egy nő életében elhunyt gyermek szimbóluma.
  • A szabadságot és függetlenséget jelképező angyalszárnyak a leggyakoribb szimbólumok közé tartoznak. Az angyalszárnyakhoz használható egyéb szimbólumok közé tartoznak a keresztek, a szívek és a glóriák. Az angyalszárnyak jelenthetik a múltbeli küzdelmek elengedését is.
  • A bukott angyalok az őrangyalok ellentétei – gyakran ábrázolják őket a lábuk közé dugott fejjel vagy törött szárnnyal. Azok a nők, akik érzelmileg sérültek, ezt a fajta angyal tetoválást választják, hogy megmutassák küzdelmeiket és a félelmet, hogy talán soha nem jutnak vissza a paradicsomba.

Angyal tetoválás ötletek nőknek

Összegzés

A nők számára az angyal tetoválás gyakran valami olyan mélyen bennük rejlő dolog vizuális megjelenítése, ami azért küzdött, hogy előjöjjön; néha ez a védelem iránti igény, a múltbéli gondok jelképe, vagy a kiállás szimbóluma.

Attól függően, hogy mekkora a tetoválás, egy másik kiegészítőt, például sminket vagy ékszert is jelenthet egy nőn, ha az nem érzelmekkel kapcsolatos. Ez a tetoválás népszerű a nők körében, és bepillantást enged a jellemükbe, ízlésükbe vagy érzelmi birodalmukba.

Ez is érdekelhet: Angyal tetoválások férfiaknak.

5/5 - (1 vote)
inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.