28 Gyönyörű Angyal Tetoválás

Az angyal szó latin „angelus” szóból származik és hírnököt jelent. Bizonyos értelemben az angyal a fizikai és a szellemi világok közvetítője.
Az angyalok nagyon szép tetoválások. Számos változata és jelentősége van az angyal tetoválásoknak, ráadásul általában mély érzelmi jelentőségű a viselője számára.

Az angyal tetoválás jelentése

Az angyalok képei a lelkiségünket és a halandóságunkat fejezik ki. Bizonyos értelemben arra szolgálnak, hogy feldolgozzuk környezetünket és megértsük az élet ciklusát. Az angyalok a következőkben testesülnek meg:

  • Remény és hit
  • Lelkiség
  • Halál, halandóság és félelem
  • Védelem
  • Ártatlanság
  • Újjászületés és megújulás
  • Hatalom és erő
  • Rugalmasság és kitartás
  • Ellenszegülés és lázadás
  • Veszteség

Az angyalok jelentése a viselőnek megfelelően változik. Például a nőkön azt gondolják, hogy higgadtságot és nyugalmat képviselnek. A férfiakon pedig egy magasabb ént. Végülis a tetoválásnak olyan jelentése lesz, amilyennek te akarod.

A nők és a férfiak egyaránt használják a szárny motívumot. Szabad szellemet, függetlenséget vagy felemelkedést jelenthet. Egyszerű szárnyként ábrázolhatók, vagy különböző szimbólumok társaságában, mint a kereszt, szív, kulcs és zár vagy fénykoszorú.

Angyal tetoválás minták és képek

1. Tökéletes

tökéletes angyal tetoválás

2. Angyal egész karos tetoválás minta

angyal tetoválás karra

3. Angyal hát tetoválás

angyal hát tetoválás

4. Férfi angyal

angyal tattoo minta

5. Harcos angyal tetoválás

harcos angyal tetoválás

6. Angyal alkar tetoválás

angyal alkar tetoválás

7. Szent Mihály arkangyal tetoválás

Szent Mihály arkangyal

8. Szem és angyal

szem és angyal

9. Szomorú angyal tetoválás

szomorú angyal tetoválás

10. Női angyal tetoválás vállra

angyal tetoválás vállra

11. Hintázó angyal

hintázó angyal

12. Férfi angyal tattoo hátra

angyal tattoo hátra

13. Harcos angyal felkaron

harcos angyal

14. Gyertyákkal

gyertyákkal

15. Good vs. Evil

good vs evil

16. Angyalok

angyalok

17. Baba angyal tetoválás

baba angyal tetoválás

18. Bukott angyal tetoválás

bukott angyal tetoválás

19. Angyal tetoválás nyakra

angyal tetoválás nyakra

20. Gyerek angyal tetoválás

gyerek angyal tetoválás

21. Angyal mellkason

angyal mellkason

22. Fekete őrangyal tetoválás

fekete angyal tetoválás

Őrangyal tetoválás jelentése

Amikor az őrangyal tetoválásokról van szó, az emberek sokféle jelentést tulajdoníthatnak nekik. Néhányan a védelem jeleként tetováltatják magukra, mert úgy gondolják, hogy az őrzőangyaluk mindig vigyáz rájuk, és megvédi őket a bajtól. Mások talán egy elhunyt szerettük emlékére csináltatják a tetoválást, és úgy érzik, hogy az most fentről vigyáz rájuk. Megint mások egyszerűen megnyugtatónak találják az őrangyal fogalmát, és úgy döntenek, hogy a tetoválást hitük jelképeként készíttetik el.

23.

angyal alkar tetoválás

24. Angyal tetoválás hátra

angyal tetoválás hátra

25. Angyal és galamb

angel2

26. Gyönyörű angyal tetkó

angyal tetkó

27.

angel tat

28. Kicsi angyal tetoválás

kicsi angyal tetoválás

Összegzés

Bár sokan úgy gondolnak az angyalokra, mint gyönyörű szárnyas, hárfás lényekre, az e mennyei lényekről készült tetoválások túlnyomó többsége valójában nem ilyen elegáns. Ehelyett a legtöbb angyaltetoválás egyszerű, fekete színű és glóriával díszített. Az, hogy ezek a tetoválások ilyen népszerűvé váltak, talán annak köszönhető, hogy nem különösebben nehéz megrajzolni őket, sőt, könnyen elfedhetők, ha viselőjük meggondolná magát a tetoválással járó életre szóló elkötelezettséggel kapcsolatban. Bármi legyen is az ok, az angyaltetoválás minden idők egyik legnépszerűbb tetoválása, és már évtizedek óta az.

A legjobb angyaltetoválások gyakran a legfinomabbak. Az angyaltetoválás lényege, hogy megmutasd, hogy egy őrző vigyáz rád, vagy hogy egyszerű, elegáns módon jelezd a vallási meggyőződésedet.

Ez is érdekelhet: 55+ Angyalszárny tetoválás és jelentésük

5/5 - (4 votes)
inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.

Szólj hozzá!