Azték tetoválás minták

Az azték tetoválás, akárcsak az azték kultúra, lenyűgöző. Az aztékok voltak a legnagyobb és legerősebb indián törzsek Mexikóban. Az aztékok Közép-Mexikó ősi civilizációja voltak, amely nagy és kifinomult városállamairól volt ismert, és amely a spanyolok 16. századi érkezése előtt érte el csúcspontját. Híresek voltak harcos kultúrájukról, valamint az azték tetoválásról és művészetükről is. Nagy birodalmuk miatt az azték nép meglehetősen sokszínű volt, sokféle népcsoportot, köztük különböző régiókból származó embereket is magukba foglaltak. Ez a művészetükre és a tetoválásaikra is igaz.

Az azték kultúrában a tetoválásokat vallási és rituális célból viselték. A bátorság, a harcosok és a becsület jelének tekintették, és a törzs vénei adták őket, akik a legtöbb tudással rendelkeztek erről. A tetoválásokat a papok is viselték, hogy elűzzék a gonosz szellemeket és démonokat, és hogy jelképezzék az istenek iránti odaadásukat és a szívósságukat.

Íme, néhány tipikus azték tetoválás.

5/5 - (1 vote)
inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.