60+ Lenyűgöző család tetoválás ötlet és jelentésük

Az emberek különböző okokból csináltatnak tetoválást a családjukról. Vannak, akik azért csináltatnak család tetoválást, hogy tisztelegjenek előttük, míg mások azért tetováltatják a családjukat, hogy közel tartsák őket a szívükhöz. Vannak, akik azért, hogy így mutassák ki irántuk érzett szeretetüket és odaadásukat. Bármi legyen is az ok, kétségtelen, hogy a családról készült tetoválás egy nagyon személyes döntés.

család tetoválás apa vagy gyerekek

Hogyan tervezz tetoválást a családodról

Ha tetoválásról van szó, kevés személyesebb dolog van, mint a családodnak való tisztelgés. De hogyan tervezheted meg a családi tetoválást? Íme néhány tipp, amely segít az elindulásban.

Először is gondold át, mit szeretnél, hogy a tetkód jelképezzen. A családod egy adott tagját, vagy az összes családtagot együttesen hivatott ábrázolni? Ha valami konkrétabbat szeretnél, fontold meg, hogy az adott személy születési dátumát, kedvenc idézetét vagy más jelentőségteljes részletet is beépítesz a tervbe.

családfa tetoválás
Családfa tetoválás

Ha már van elképzelésed arról, hogyan szeretnéd, hogy a tetoválásod kinézzen, kezdj el felvázolni néhány ötletet. Ne félj kísérletezni a különböző mintákkal és stílusokkal, amíg nem találsz valamit, ami tetszik.

Ha elégedett vagy a terveddel, vidd el egy jó hírű tetoválóművészhez, és beszéljétek meg vele a részleteket.

mell tetoválás család

Mi a jó szimbólum a család számára?

A családnak számos szimbóluma létezik. Ilyen például az anya a gyermekével. Ez a szeretetet, a védelmet és egy új generáció kezdetét szimbolizálja. Egy másik példa két ember, akik kéz a kézben állnak. Ez az egységet és az összetartozást szimbolizálja. A család jó szimbólumaként olyasvalami szolgál, ami a szeretetet, a védelmet és az egységet jelképezi.

A szív egy másik erőteljes szimbólum, amely a szeretetet, az együttérzést és az egységet képviseli. Arra emlékeztet, hogy családként mindig ki kell állnunk egymásért, és támogatnunk kell egymást vízen és gyűrűn keresztül. A szív arra is emlékeztet minket, hogy mindig a családunkat helyezzük előtérbe, és ápoljuk a velük való kapcsolatainkat.

elefánt tetoválás
Elefánt család

A család tetoválás minták szimbolikája

A család tetoválással megmutathatod szeretteidnek, hogy szereted és értékeled őket. Az egység és az erő szimbólumai lehetnek. Egy különleges esemény vagy kapcsolat emlékét is megörökíthetik. A család tetoválás magában foglalhatja szeretteid nevét, portrékat vagy bármilyen más, számodra különleges képet.

A legtöbb ember azért csináltat családot ábrázoló tetoválást, mert valami maradandót akar, ami mindig emlékeztetni fogja őket szeretteikre. A család tetoválása remek módja annak, hogy szeretteidet közel tartsd a szívedhez, még akkor is, ha fizikailag nincsenek veled.

apa gyerek tetkó

A család tetoválások elhelyezésére vonatkozó ötletek

Íme néhány ötlet a család tetoválásokhoz és azok ideális elhelyezéséhez:

  • Egy egyszerű csuklószalag az összes családtagod monogramjával finom, de megható módja annak, hogy megmutasd az egységes frontot.
  • Ha valami láthatóbbat szeretnél, próbálj ki egy olyan tetoválást az alkarodon vagy a felkarodon, amely mindenki monogramját vagy születési dátumát tartalmazza.
  • Egy olyan minta, amely az összes családtag nevét tartalmazza, gyönyörű módja lehet az összetartozásod kimutatásának, különösen, ha a hátadon vagy a mellkasodon helyezkedik el.
  • Ha vannak gyermekeid, fontold meg, hogy tetováltatod őket együtt, egységként vagy valamelyik szülőjükkel.
végtelen jel tetoválás névvel
Végtelen jel névvel

Még több ötlet és minta

Összefoglalva, a tetoválás nagyszerű módja lehet annak, hogy megmutasd a családod iránti szeretetedet. Vizuálisan is ábrázolhatják a kapcsolatotokat, és mély személyes jelentéssel bírhatnak. Ha egy család tetováláson gondolkodsz, mindenképpen végezd el a keresést, és válassz egy olyan művészt, akiben megbízol.

inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.