Elefánt Tetoválások és Jelentésük

Mit jelent az elefánt tetoválás?

Egy elefánt tetoválás különböző dolgokat szimbolizálhat és jelenthet. Általánosságban elmondható, hogy az elefánt tetoválás a jólétet és a szerencsét jelképezi. De a természetben betöltött szerepe miatt a hatalmat, az erőt, a méltóságot és a hosszú életet is megtestesíti. Az említetteken kívül az elefántok türelmet, becsületet, intelligenciát és spiritualitást is ábrázolnak. Mindezen jelentésekkel együtt az elefánttetoválás a családi kötelékek és az ősi vonalak ábrázolása miatt vált ismertebbé.

Az állatvilág szelíd óriásai egyre népszerűbb tetoválás választásnak számítanak erőteljes szimbolikájuk miatt. Ráadásul az elefántok, mint a Föld egyik legfelismerhetőbb állatai, számos különböző tetoválási stílushoz igazíthatók. Nézd meg ezeket az erőteljes elefánt tetoválásokat és elefánt szimbólumokat.

1. Mandala elefánt tetoválás

A hindu vallásban Ganesha istent elefántfejjel ábrázolják, és az új kezdetekkel, a sikerrel, a bölcsességgel és az akadályok eltávolításával hozzák összefüggésbe. Eközben a mandalák az univerzumot ábrázolják, és az elme összpontosítására szolgálnak. Ennek eredményeképpen a mandala tetoválás ideális választás egy spirituális, tanulni szerető személy számára.

mandala elefánt tetoválás

2. Kicsi tetoválás

Bár az elefántok a bolygó legnagyobb állatai közé tartoznak, egy kis tetoválásban is jól mutatnak. Ez azért van, mert a megjelenésük annyira felismerhető. Egy kis elefánt tetoválás szinte bárhol elhelyezhető a testeden különösen a csuklódon, bokádon vagy a válladon.

kicsi elefánt tetoválás

3. Elefánt fej tetoválás

Az elefántfej az egyik legnépszerűbb változat. Az elefánt jellegzetes füle és ormánya azonnal felismerhetővé teszi. Mivel a művésznek csak a fejre kell összpontosítania, választhatsz egy részletesebb dizájnt.

elefánt fej tetoválás

4. Törzsi elefánt tetoválás

Ezek a minták lehetnek absztraktak, de gyakran a természet ihlette őket. Az elefánt tökéletes párosítás egy törzsi stílusú tetováláshoz, mert mindkettő az ember vadonhoz való kapcsolatát tükrözi.

Törzsi elefánt tetoválás

5. Egyszerű elefánt minta

Ha a stílusod inkább minimál, vagy a fekete tintával készült tetoválásokat kedveled, az elefántos minta remek választás. Próbálj ki egy vonalrajzot, sziluettet vagy rajzfilmelefántot.

Egyszerű elefánt tetoválás

6. Akvarell elefánt

Az akvarell elefánt tetoválás ötvözi a kontúrtetoválás tiszta vonalait az akvarell tetoválás absztrakt esztétikájával. Ez a színes tetoválás határozott vizuális érzékkel rendelkezik valami viszonylag egyszerűen kivitelezhető.

Akvarell elefánt tetoválás

7. Baba elefánt

A baba elefánt tetoválások általában aranyosak, világos szemekkel és pasztellszínű színekkel. Ezek ugyanolyan imádnivalóak, mint egy felnőtt elefánt minták.

Baba elefánt tetoválás

8. Elefánt kar tetoválás

Ha egy közepes méretű tetoválást szeretnél minimális részletességgel, a kar a tökéletes helyszín. Egy kis árnyékolással igazán kiemelkedővé teheted a központban lévő elefántot.

Elefánt kar tetoválás

9. Geometrikus tetoválás

Ebben a geometrikus dizájnban formák és színek állnak a központban.

Geometrikus elefánt tetoválás

10. Elefánt hát tetoválás

Ha valami díszesebb vagy részletesebb tetoválásra vágysz, a hát tökéletes helyszín. A háton rengeteg hely van egy nagyméretű tetoválás elkészítéséhez, ami azt jelenti, hogy sok részletet bele tud menni, és kreatív lehet.

Elefánt hát tetoválás

11. Teljes Váll

A váll remek hely a nagyobb, részletesebb elefánttetoválásokhoz.

Teljes Váll elefánt tetoválás

Csuklóra

A csukló kiváló hely egy olyan tetováláshoz, amely elég nagy ahhoz, hogy tartalmazzon némi részletet, de még sem túl nagy.

elefánt csukló

Még több elefántos tetoválás

Összegzés

Az elefánt tetoválások jól állnak mind a férfiaknak, mind a nőknek. Valójában az elefánt tetoválási ötletek annyira sokoldalúak, hogy ezek a fenséges és gyönyörű állatok bárhol elférnek a testen. A kicsi és egyszerűtől kezdve a törzsi, realisztikus, geometrikus, akvarell vagy rajzfilmszerű tetoválásig sokféle elefánt tetoválási minta közül választhatsz. Ráadásul ezeket a csodálatos teremtményeket mindig tetováltathatod virággal egy elegáns, nőies megjelenésért, vagy összpontosíthatsz egy fekete-fehér afrikai elefántarcra egy merész befejezésért.

5/5 - (1 vote)
inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.