Halál Angyala Tetoválások és Jelentésük

A Halál Angyala (más néven a megsemmisítés angyala) a történelem során számos vallási hagyományban jelent meg.

Ezt a fajta tetoválást általában azok az emberek kedvelik, akik szeretnek szembenézni az élet keserű igazságával, hogy bármit is teremtettünk ebben az univerzumban, egy napon el kell pusztulnia, legyen szó akár a birtokunkban lévő dolgokról, akár rólunk, emberekről. A halál angyala az egyik leghatalmasabb lényként ismert, amelyet sem jónak, sem rossznak nem tartanak.

Nézd meg ezeket is: 28 Gyönyörű Angyal Tetoválás

Halál Angyala
Halál Angyala Tetoválás

A halál angyala tetoválások a dizájntól és a használt szimbolizmustól függően sokféle dolgot jelképezhetnek. Jelképezhetik a veszteséget, a gyászt, a gyászt és a szomorúságot, de képviselhetik a reményt és az újjászületést is. Vannak, akik úgy döntenek, hogy a halál angyala tetoválást egy elhunyt szerettük emlékére készíttetik, míg mások a jövőre vonatkozó remény szimbólumaként tekintenek rájuk. A halálisten tetoválás kialakítása és szimbolikája személyenként eltérő lehet, de mindig erőteljes és jelentőségteljes képnek tekintik.

Halál Angyala Tetoválások
Tetoválás (4)
Halál Angyala Tetoválás (5)

A halál angyala tetoválás előnyei és hátrányai

A halál titokzatos és gyakran tabu téma. Nehéz róla beszélni, és még nehezebb rá gondolni. De egyesek számára a halál nem egy ijesztő dolog. Ez egy természetes folyamat, ami mindenkivel megtörténik. És számukra a halál nem morbid vagy sötét – hanem gyönyörű.

Ezért választják a halál angyala tetoválást. Ezek a tetoválások hihetetlenül bonyolultak és gyönyörűek lehetnek, megmutatva a halál angyali oldalát. Lehetnek hihetetlenül személyesek is, egy elhunyt szerettüket ábrázolva, vagy a halállal való személyes küzdelmet szimbolizálva.

De nem mindenki látja ugyanúgy ezeket a tetoválásokat. Egyesek morbidnak vagy tiszteletlennek tartják őket, különösen akkor, ha elvesztettek valakit, aki közel állt hozzájuk. Mielőtt tehát úgy döntesz, hogy tetováltatod a halál angyalát, fontos, hogy mérlegeld az előnyöket és a hátrányokat is.

Halál Angyala mellkas tetoválás
angel of death
angel of death tattoo
Halál Angyala kar Tetoválás
Halál Angyala tetkó
Halál Angyala Tetoválás (19)
Halál Angyala teljes hát tetoválás
Halál Tetoválás

Összegzés

Ez a legmakacsabb fajta angyal, amelyet nem lehet megvesztegetni vagy megállítani. Úgy tartják, hogy ennek az angyalnak az arca kifejezéstelen, de gyönyörű. A halál angyala megjeleníthető jó angyalként is, aki felszabadítja a szenvedők lelkét.

Ennek az angyalnak gonosz formája megjeleníthető egy szárnyas csontváz tintával vagy sötét arccal (arctalan), a híres Kaszás kabátját viselve. A halál angyala tetoválás ábrázoható karddal is, amely nagyobb erőt ad a lénynek.

A halál angyala tetoválást a hátra vagy a karokra, valamint a vállakra is lehet tetoválni.

4.2/5 - (4 votes)
inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.

Szólj hozzá!