20 Horgony Tetoválás és Jelentésük

TattooBoy

Frissítve:

A horgony tetoválások nem csak a férfiak, hanem a nők körében is népszerűek. Gyakran használt tetoválás, ami egyáltalán nem meglepő. Népszerűsége részben abban rejlik, hogy rendkívül egyszerű, mégis divatos a megjelenése. Éppen ezért varratja magára sok nő, mert stílusos és klasszikus.

Horgony tetoválás jelentése

A nyílt tengereken egy horgony a tengerész utolsó menedéke, remélve, hogy a dolgok jobbra fordulhatnak. A horgony szimbólum jelentése változatos, mindegyike a nemes katona jellemzőit testesíti meg:

  • Hűség
  • Elkötelezettség a nagyobb jóért
  • Becsület
  • Stabilitás és biztonság
  • Remény
  • Védelem
  • Megváltás
  • Felvilágosodás

Horgony tetoválás minták

1. Színes

vörös színben

2. Virágokkal

virágokkal

3. Felkaron iránytűvel és hajóval

teljes felkar horgony

4. Egyszerű minta alkaron

szürkés színben

5. Kék árnyalattal

színes horgony

6. Virágokkal

színes felkaron

7. Popeye

popeye

8. Horgony tetoválás pároknak

páros horgony tetoválás

9. Horgony és óra

óra és horgony

10. Nyakon

nyakon

11. Horgony és kötél

kötéllel

12. Kicsi horgonyok

kicsi tetoválás

13. Horgony iránytű tetoválás jelentése

A horgony és az iránytű klasszikus tengeri tetoválás kombináció. Az Atlanti-óceán sikeres átkelése után a horgony tetoválások gyakran az otthont, a biztonságot és a reményt szimbolizálták. Az iránytű és a horgony tetoválás férfiaknak az életben való vezetést jelképezi.

iránytű

14. Horgony tetoválás nőknek

horgony tetoválás lányoknak

15. Színes

horgony rózsa tetoválás

16. Lábon

horgony lábon

17. Teljes háton

hajós tetoválás

18. Lánccal

fekete fehér

19. Horgony rózsa tattoo

anchor stomach tattoo

20. Alkaron

alkaron

Összegzés

Bizonyára a világ legfelismerhetőbb tetoválása, a horgony az ókori görögök idejéig visszanyúló horgonytetoválás története. Bár a minta kétségtelenül fejlődött az évszázadok során, tartós népszerűsége nagyrészt sokoldalúságának köszönhető: férfiak és nők egyaránt viselhetik, és a semleges feketétől az élénk liláig sokféle színben tetoválhatják. (A bizonytalanok számára is remek választás, mivel a test szinte bármelyik pontján jól mutat).

A tengerészek és a horgonyok hosszú közös múltra tekintenek vissza. Közeli társak voltak, amikor a tengerészek életük a horgonytól függött, és a tetoválás egy módja volt annak, hogy megjelenítsék, amit értékeltek. Ma már rengeteg tengerész élete nem függ a horgonytól, de még mindig választanak horgonytetoválást, hogy jelképezzék a víz, a tenger és a tenger szolgálatában eltöltött évek szeretetét.

4.7/5 - (6 votes)
inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.

Szólj hozzá!