143 Kutya tetoválás – Minták és Jelentés

Amikor tetoválásról van szó, a megfelelő design kiválasztása mindig kihívást jelent. A kutyák ősidők óta ismertek hűségükről és védelmükről. Nem meglepő, hogy a kutya tetoválások nagyon népszerűek.

Mit szimbolizálnak a kutyák?

A kutyák és hűségük szimbolikus jelentése az ókor óta nem sokat változott. A kutyák a legtöbb történész szerint a „kommunikáció” szimbólumai. A velük való kommunikáció főként testmozgásokon, hangadáson és érzékszerveken keresztül történik. A kutyákról úgy gondolják, hogy hídként szolgálnak a fizikai és a nem fizikai világ között. A kutyákat az ókori római, kelta és egyiptomi idők óta a túlvilág őrzőinek tekintik.

Melyek a leggyakoribb kutyás tetoválás minták?

  • kutya mancs tetoválás
  • tetoválás kutya emlékére
  • tetoválások a hűség kifejezésére
  • kutyás idézetek
  • kutya-macska minták

 

Kutyás tetkók különböző stílusban

 

inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.