145 Dicsőséges lovas tetoválás és jelentés

A lovas tetoválások az indián és amerikai művészetből fejlődtek ki szépségük és használhatóságuk miatt. A ló tetoválások a futó ló teljes testet ábrázoló portréitól a lófej tetoválásokig terjednek. Különböző színeket vagy fekete-fehéret lehet használni. Egy realisztikus lófejtetoválás lehet egy kézfejen vagy csuklón, vagy egy nagy tetoválás a háton, az oldalon vagy a vállon. Férfiak és nők egyaránt viselhetik őket.

mellkas lovas tetoválás

Mit jelent a lovas tetoválás?

Sokan azért viselnek lovas mintákat, hogy a szabadságot vagy az erőt szimbolizálják, de a lovas tetkóknak számos szimbolikus jelentése is lehet. Íme néhány példa:

  • Termékenység és újjászületés
  • Társasság
  • Halál (fekete lovak)
  • Erő és bátorság
  • Intelligencia
  • Hatalom
  • Kegyelem és szépség
  • Királyság (fehér lovak)
  • Szabadság

A ló szimbolikája és tetoválás változatok

A lótetoválás szimbolikája és jelentése a részletektől függhet. A lótetoválás szimbólumai és variációi a következők:

A kelta lótetoválás általában a ló hullámzó sörényét vagy a test egyéb elemeit ábrázolja, amelyeket az egymásba fonódó kelta csomók ihlettek. Mérettől és formától függően lehet egyszínű fekete vagy tartalmazhat más színeket. A kelta lovak a hatalom és a diadal szimbólumai.

női teljes hát ló tetoválás

A repülő ló tetoválás a Pegazus nevű mitológiai görög karaktertől származik. Az erő és a bátorság szimbólumaként a Pegazus egy erőteljes mitikus lény. A szárnyas lovak a középkorban a hírnév és a bölcsesség általános szimbólumává váltak. A szárnyas ló tetoválások ma a kreativitást és a szabadságot jelképezik, de korábbi időket is szimbolizálhatnak.

Patkó tetoválás. A patkó lehet az egész tetoválás része, vagy a patkó önmagában is állhat. Ha ezt a jelképet hordod akkor jólétet és szerencsét keresel.

kelta ló tetkó

Tűzlovas tetoválás: Ezek a tetoválások jellemzően lángokat mutatnak a ló sörényén és farkán. A vadlovak egyszerre képviselik a hatalmat és az erőt, és a lovak vad, megzabolázhatatlan természetét jelképezik.

Az indián és dél-amerikai törzsi tetoválások általában a viselőjének a lovakhoz fűződő spirituális kapcsolatát jelképezik. Az erő és a hatalom szimbólumai is.


Ló tetoválás minták

inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.