130 Célratörő nyíl tetoválás és jelentésük

A nyíl tetoválások eredetileg a több száz évvel ezelőtti indián törzsek életén alapultak. A nyíl a vadászó-gyűjtögető közösségek alapvető eszköze volt, fegyverként szolgált a vadászatban és a háborúban. Bár egyszerű mintázat, ez a szimbólum rendkívül népszerű a hozzá kapcsolódó különböző erőteljes, pozitív jelentések miatt.

Olvass tovább, hogy megismerd és megtervezd a saját nyilas tetoválásodat.

nyíl tetoválás

A nyíl tetoválások jelentése

A nyíl tetoválás hihetetlenül sokoldalú, számos lehetséges jelentéssel bír, viselője szándékától és értelmezésétől függően. Az alábbiakban áttekintünk néhányat a lehetséges jelentések közül, amelyekkel egy nyíl tetoválás rendelkezhet.

Törött nyíl

A törött nyílvessző vereségnek tűnhet, de egy küzdelem végét jelképezi. Általában ez a fajta tetoválás azt jelzi, hogy valaki már kinőtt egy negatív tulajdonságból, például egy függőségből, egy rossz szokással való szakításból vagy az önmagával való konfliktuson való túllépésből.

Nyíl és íj tetoválás

A hátrahúzott nyílvessző az intenzív összpontosítást, a készenlétet és a célzást szimbolizálja. A kiengedett nyílvessző a cselekvésre való összpontosítás váltását jelképezi. Azzal, hogy az illetőnek bármelyik minta megvan, azt sugallhatja, hogy készen áll arra, hogy szembenézzen bármivel, amit az élet eléje sodor, valamint arra, hogy továbbra is felkészült legyen.

Egyetlen nyíl

egyetlen nyíl

Ezt az egyszerű, mégis sokatmondó nyíl tetoválást jellemzően a nyak mögé, a lábfejre, a csuklóra vagy a felkarra helyezik, kis tetoválásként. Úgy tűnik, hogy a nők minden korosztály számára az egyetlen nyíl a függetlenséget és az önvédelmet jelképezi.

Nyíl iránytű tetoválás

Az iránytű egy nyílvesszőn azt jelképezi, hogy a célpontodat akkor is el fogod találni, bármilyen messze is vagy. Ezt akkor használhatod, ha képes voltál valamire, még akkor is, ha elvesztetted az irányt vagy az utadat az életben.

Ámor nyila tetoválás

Ámor nyila tetoválás

Ámor nyila a szerelem szimbóluma, ahogy azt már sejthetted. A Cupido nyíl tetoválásnál egy nyílvesszőt tűznek át a szíven. Jelentése a mitológiából származik, amikor Ámor, a vágy és a szerelem istene nyilat lőtt a párok felé, akikről úgy gondolta, hogy együtt kellene lenniük.

Két nyíl

Ha két nyílvessző keresztezi egymást, az a fegyverszünetet és a barátságot jelképezi, akárcsak a szív keresztje. Gyakori, hogy az emberek egymáshoz illő tetoválásokat készíttetnek egymás iránti szeretetük jeleként. Az egymástól távolra mutató nyilak párja viszont a háborút vagy a konfliktust jelképezik.


Nyíl tetoválás minták és ötletek

inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.