55+ Elbűvölő pitypang tetoválás és jelentése

Mivel sokan azért rendelnek pitypang tetoválást, hogy a virág spirituális szimbolikájához kapcsolódjanak, a legtöbbjük viszonylag egyszerű. A pitypangból elfújódó magok madárrá is átalakíthatók, amelyek egy pitypangot és madarat ábrázoló tetováláson szárnyalnak. A nők és a lányok imádják ezt a dizájnt.

Általában kétféle pitypang tetoválás dizájn létezik: azok, amelyek friss sárga színben virítanak, és azok, amelyek a kívánságok megfogalmazására használt puffadt magokkal vannak ellátva.

pitypang tetoválás

A pitypang tetoválás jelentése

 • A pitypangok kemény körülmények között is újra és újra visszatérnek.
 • A siker elérése a viszontagságok ellenére, és a céljaid elérése, függetlenül attól, hogy milyen akadályokba ütközöl, a boldogsághoz vezet.
 • A családod múltjához való kapcsolódással mély gyökereket ültetsz.
 • Szebb jövőt kívánsz magadnak és mindenki másnak is.
 • Ahelyett, hogy megadnád magad a szomorúságnak, a bánatnak vagy a depressziónak, fogadd el inkább a boldogságot.
 • Múltbéli tapasztalataid ellenére visszanyerheted ártatlanságodat.
 • Emlékezni a spiritualitásodra, különösen akkor, amikor az élet nehézségei elvonják a figyelmedet.

Aki boldog és vidám szeretne lenni, az a virágzó sárga pitypangot választja, míg az ártatlanságra és vágyakozásra vágyó egyén a magokkal teli pitypangot választja. A pitypang maggal ellátott növény tetoválása gyakori módja azoknak, akik szeretnék maguk mögött hagyni a múlt hibáit és újrakezdeni.

A japán tetoválóművészetben virágmintákat is használnak, amelyek vizuális elemet adnak az egyébként csak kanji alapú mintáknak.

pitypang tetoválás csuklóra

A legjobb tetoválás elhelyezések

Fontos, hogy a tetoválás elhelyezésénél figyelembe vegyük a méretét és a tájolását. A csuklón, a lábon vagy a vállon a kisebb pitypangok kecsesen mutatnak. A pitypangok viszonylag ártalmatlan minták, így nem kell a ruhád alá rejtened őket, hacsak a munkahelyed nem követeli meg.


Pitypang tetoválások: Miért érdemes varratni egyet

 • Az egyetlen dolog, ami visszatart, az az erődre való emlékeztetés.
 • A tetoválásod tükrözi a növények iránti szeretetedet, és azt a vágyadat, hogy megoszd ezt a szenvedélyt bárkivel, aki meglátja.
 • A céljaid elérése kihívást jelent, mert sok akadályt kell leküzdened
 • Emlékeztetőt szeretnél az erőfeszítéseidről, hogy komoly változást érj el az életedben.

Pitypang tetkó ötletek

Összegzés

A pitypang tetoválás már egy ideje része a tetoválási kultúrának, de mostanában kezd egyre népszerűbbé válni. A növény a szépségéről ismert, és a tavasz szinonimája.

Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Gyermekl%C3%A1ncf%C5%B1

5/5 - (1 vote)
inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.