75 Pók Tetoválás és jelentése

A pók tetoválás egy egyszerű, dekoratív tetoválás, amely az utóbbi években egyre népszerűbbé vált. Mivel a pók tetoválások mögött nincs univerzális jelentés, mindegyiknek megvan a maga egyedi jelentése. A jelentése attól függ, hogy ki csináltatja, és milyen személyiséggel rendelkezik. Sokak számára a póktetoválás az erőt, a hatalmat, az egyéniséget vagy a bátorságot szimbolizálja.

A Spider Tattoo minták jelentése

A világ minden sarkában az emberek nagy becsben tartották a pókot, a csendes-óceáni szigetek őslakos kultúráitól kezdve az Amazonas dzsungelében élő őslakosokig. Különféle jelentéstartalmak kapcsolódnak ezekhez a kis lényekhez, többek között:

  • Bölcsesség
  • Csábítás és veszély
  • Találékonyság
  • Ármány és árulás
  • Halál
  • Védelem
  • Nőiség
  • Ravaszság és értelem

 

Pók tetoválás design variációk

Ezek a tetoválások általában piros és fekete színekben gazdagok, de az egyéni ízlés alapján a színlehetőségeknek nincs határa.

Pókháló tetoválások

pókháló tetoválás

A pókhálót ma az árulás és a hazugság jelének tekintik, de az ókori Egyiptomban a sors szimbólumának tartották. Az ókori Egyiptomban Neith a sors szövője, a vadász istennő volt. A pókhálós tetoválás eredendően titokzatos, rejtélyes és veszélyes.

Fekete özvegy pók tetoválás

fekete özvegy tetoválás

A fekete özvegyek nagyon érzékenyek, ezért tisztelettel kell bánni velük. Kívülről törékenynek és gyámoltalannak tűnhet, de egy pillanat alatt képes pusztító támadásra. A Fekete Özvegy a női erő, a szexualitás, a ravaszság, az intelligencia és a függetlenség szimbólumaként képviseli ezeket a tulajdonságokat.

Több pók tetoválás minta

5/5 - (1 vote)
inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.