15 ideális tetoválás betűtípus

A designerek manapság tetoválás betűtípusokat használnak, hogy kézzel rajzolt megjelenést kölcsönözzenek a terveiknek.

A tetoválás betűtípusok személyesebbé teszik a tetoválás mintákat, posztereket, közösségi média posztokat, köszönhetően a következetlen, stílusos és dekoratív dizájnjuknak. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy úgy tűnjenek a terveid, mintha te magad készítetted volna őket.

Az alábbiakban a legjobb tetoválás betűtípusok gyűjteményét találod. Akár tetoválástervet, akár plakátot tervezel, ezen a listán számos választási lehetőséget találsz.

#1. Fasigeko – Modern fekete betűtípus

Fasigeko

A Fasigeko-t használhatod tattoo betűtípusként, hogy kitűnj kreatív munkáiddal. Alternatív karakterek, ligatúrák, többnyelvű támogatás és még sok más szupermenő funkció tette a betűtípusok első számú választásává.

Letöltés

#2. Carpellon – Művészi betűtípus tetováláshoz

Carpellon

Következő tetoválás betűtípusunk a Carpellon. Egyesíti a művészetet és a szépséget, és olyan esztétikával rendelkezik, amit nehéz nem szeretni. A dizájn görbe, és díszítésekkel, váltakozásokkal rendelkezik, és több nyelvet is támogat.

Letöltés

#3. Puerto – Játékos tetkó betűtípus

Játékos tattoo betűtípusokat keresel? A betűtípus szórakoztató és vidám. Remekül használható logókhoz, plakátokhoz, pólókhoz, brosúrákhoz, hirdetésekhez és egyéb márkaépítési anyagokhoz.

Letöltés

#4. Acuentre – Vintage Tattoo Font

Vintage dizájnnal és klasszikus megjelenéssel rendelkezik, így egy újabb elegáns tetoválás betűtípus. Akár tetoválós típusterveket, akár viktoriánus stílusú projekteket készít, ez a betűtípus remek választás. A további stílusok érdekében a betűtípus ligatúrákkal és díszítésekkel rendelkezik.

Letöltés

#5. Black Jack – Script és Serif tetoválós betűtípus

Black Jack

A BlackJack a stílusos tetoválás ihlette design mellett egy modern klasszikus betűtípus is. Tervei úgy fognak kinézni, mint a régi csomagolócímkék, ha ezt használja a szöveghez. Vonzó megjelenése merész és stílusos.

Letöltés

#6. Logawa – Ingyenes Script Tattoo betűtípus

A Logawa tetoválás betűtípussal a modern script-stílust tetoválásokhoz, valamint más kreatív mintákhoz is használhatod. A betűtípus TrueType és OpenType formátumban is elérhető, és összesen négy stílus áll rendelkezésre.

Letöltés

#7. inuTattoo Script – Betű tetoválás minta

inuTattoo Script

Ez a betűtípus is tartalmaz egy olyan dizájnt, amelyet a népszerű tetováló örvényes minták ihlettek, ahogy a neve is mutatja. Betűket, szimbólumokat és számokat tartalmaz kis- és nagybetűkkel egyaránt.

Letöltés

#8. La Forest betűtípus

La Forest font

Retro dizájnja kreativitást kölcsönöz a terveidnek, így azok kiemelkednek a többi közül. Négy különböző stílus áll rendelkezésre, köztük a normál, a grunge, az inline és az inline grunge.

Letöltés

#9. Wildcats – Vintage Tattoo Font

Wildcats

A Wildcats tetoválás betűtípus használható plakátok, szórólapok, jelvények, címkék és egyéb címekhez. A betűtípus 453 írásjelet tartalmaz, valamint több alternatív karaktert.

Letöltés

#10. Goliath

Goliath

A Goliath négy különböző stílusú, eredeti retro tetováló stílusú betűtípus. A betűtípussal vintage témájú plakát, szórólap vagy üzleti kártya készíthető. A betűtípus dekoratív kialakításának köszönhetően a terveid is úgy fognak kinézni, mintha a korabeli viktoriánus korból származnának.

Letöltés

#11. Shanthika – Ingyenes

Shanthika

Az elegáns, tetoválásszerű karakterek kialakítása is része annak, hogy a Shanthika egy gyönyörű ingyenes betűtípus. A modern márkáknak érdemes használniuk minimalista tetoválás-stílusú minták készítéséhez.

Letöltés

#12. Star – Kreatív tetoválás betűtípus

Star

A 8 különböző stílusú tetoválás betűtípus, köztük a grunge, az inline és a bold, ezt a betűtípust a stílusodhoz igazíthatod. A designt az 1930-as évekbeli filmplakátok ihlették. Így ideális vintázs témájú projektekhez.

#13. De Arloy

De Arloy

Az Arloy betűtípus egy tetováláshoz hasonló dizájn, mivel a szecessziós korszak elemeit tartalmazza. Tervezése az 1890-1910-es évekből származó plakátokon és táblákon alapul. A nagy- és kisbetűk mellett ligatúrákat és váltóbetűket is tartalmaz.

Letöltés

#14. Flathead – Kreatív betűtípusok tetováláshoz

Flathead tetoválás betűtípus

Van valami tetoválás ihlette a Flathead, egy kreatív serif betűtípusban. A betűtípusból serif, dekoratív és normál stílusok állnak rendelkezésre. Könnyen készíthető vele plakát, üdvözlőkártya vagy felirat.

#15. The Crow – Vintázs stílusú tetoválás betűtípus

The Crow

Dekoratív kialakítással rendelkezik, ami egyedivé teszi. A grunge és shadow mellett ez a betűtípus 8 különböző stílusban érhető el. Terveid kitűnnek majd a sokaságból, ha felhasználod az egyes betűkön belüli jellegzetes díszítéseket.

Letöltés

5/5 - (1 vote)
inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.

Szólj hozzá!