16 Népszerű Tetoválás Stílus Bemutatása

Sokféle tetoválás létezik. Nagy, kicsi, színes, fekete és szürke stb. Ez az egyik oka annak, hogy a tetoválások olyan nagyszerűek. A tetoválások ugyanolyan egyediek, mint a tetovált emberek.

Mit jelent a tetoválás stílus kifejezés?

Ez a tetoválás általános megjelenésére utal, nem pedig a tárgyára (kép, írás stb.). A különböző tetoválás stílusok miatt még ugyanaz a téma is teljesen különböző érzést és kinézetet kaphat.

A hagyományos művészethez hasonlóan itt is rengeteg különböző stílus létezik: modern, klasszikus, impresszionista stb. A tetoválás dizájnok ugyanilyen változatosak.

Talán azon tűnődsz, hogy melyek a különböző tetoválási típusok. Íme egy lista a legnépszerűbb stílusokról, amelyeket érdemes megfontolni. Azt is elmagyarázom, hogy mitől olyan különleges mindegyik.

#1. Törzsi tetoválás stílusok

Törzsi

Minden kultúrának megvan a maga egyedi törzsi stílusa. Sokféle törzsi tetoválási forma létezik, többek között polinéziai, indián, kelta és még sok más. A minták általában bonyolult mintákból állnak, és méretük a kicsiktől az egész testet érintő mintákig terjedhet.

#2. Fekete tetoválások

Fekete

A fekete tetkókban nincsenek színek, csak fekete tintát használnak. A fekete tetoválásoknak számos típusa létezik, a rendkívül egyszerűtől a nagyon bonyolultig. A feltűnő varrásokhoz a feketés minta nagyszerű választás.

#3. Akvarell tetoválás dizájn

Akvarell

Ez a tetoválás műfaj az utóbbi időben egyre népszerűbb, mivel egyre több nő választja a tetkókat. Az akvarellel készült tetoválások finom és gyönyörű megjelenésűek. Kevés vagy egyáltalán nincs körvonal, így a színek csak úgy áramlanak. Kifejezetten jól alkalmazható a toll tetoválásoknál.

#4. Japán tetoválások

Japán

Japán klasszikus tetoválások évszázadok óta kedveltek, és ez nem meglepő. A történetmesélés ezekkel a mintákkal remek módja annak, hogy kifejezd magad. Ezek a darabok jellegzetes megjelenésűek, és szimbolikát használnak a jelentésük közvetítésére.

Kapcsolódó: Jakuza tetoválások

#5. Old School tetoválás stílus

Old School

A klasszikus amerikai tetoválások a hagyományos vagy old-school arculatok közé tartoznak. Ez az a stílus, amit a nagyapák viseltek a hadseregben. A hagyományos tetoválás dizájnban a fekete vonalak és az élénk színek dominálnak. Ilyenek a Pin-up Girl tetoválások is.

#6. Realisztikus tetoválás

realisztikus

Pontosan ahogy hangzik, a realista tetoválások élethűek. Akár fekete-fehérben, akár színesben, ezek a varrások valóságosnak tűnnek. Egy olyan tetoválás készítése, amely pontosan úgy néz ki, mint a való élet, a tökéletes, ha azt szeretnéd, hogy hitelesnek tűnjön.

#7. Geometrikus tetoválás stílus

geometrikus

A geometrikus stílus a vonalakra és a formákra összpontosít. Ez a kortárs kialakítás az egyszerű formáktól a bonyolult mintákig terjedhet, vagy akár hétköznapi tárgyakat is geometrikussá tehet.

#8. Esztétikus tetoválások

esztétikus

Az esztétikus tetoválásnak nincs határa. Egyes tetoválások a szépség és a gyönyörűség természetének megbecsülését fejezik ki. Nagy esztétikai élvezetet nyújtanak ezek a tetkók. Egy esztétikus minta lehet nagy vagy kicsi, fekete vagy színes, és minden, ami a kettő között van.

#9. Trash Polka tetoválás stílus

trash polka tetoválás stílus

Ez egy olyan stílus, amely ötvözi a fekete grafikát, a realizmust és a trash-t. A tetoválás stílus jellemzően fekete és piros, de néha más színeket is használhat. Mivel a Trash Polka műfaj ezeket az elemeket keveri össze, hogy csodálatos műalkotásokat hozzon létre, az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségre tett szert.

#10. Fekete és szürke tetoválás stílus

fekete szürke

A fekete és szürke minták a legnépszerűbbek közé tartoznak. A fekete és szürke arculatra bármilyen stílusú tetováláshoz használható. Az árnyékolás a kulcsa annak, hogy a dizájnok jól nézzenek ki ebben a stílusban.

#11. Absztrakt tetoválás műfaj

absztrakt

Az absztrakt tetoválás ugyanaz, mint az absztrakt művészet. Ez nem a külső valóság ábrázolása. Különböző színeket, formákat és alakzatokat használnak a minták létrehozásához. Az absztrakt tetoválások bármilyen témára tetoválhatók, és nagyszerű módja az egyszerű minták megkülönböztetésének.

#12. Rajzfilm tetoválás

rajzfilm

Ezeket a mintákat a kedvenc rajzfilmjeid ihlették. Ebben a stílusban lehetnek rajzfilmfigurák, vagy egyszerűen bármi, ami rajzfilmképre hasonlít.

#13. Portrék

portré

A portré tetoválás ábrázolhat egy számodra különleges személyt, vagy lehet egy híres személy. Létrehozásához magasan képzett tetoválóművészre van szükség. A portré részletessége az egyszerűtől a nagyon összetettig terjedhet, és lehet színes vagy fekete-szürke. Kétségtelen, hogy a portré tetoválás nagyszerű stílusválasztás.

#14. Sketch tetoválás stílus

sketch

A vázlatos tetoválási minták az évek során egyre népszerűbbé váltak. A minták gyakran fekete színűek, mint a ceruzavázlatok. Lehet azonban színesben is elkészíteni őket. A vázlat stílusú tetoválások hitelesen és nem túl tisztán mutatnak szinte bármilyen témán.

#15. Állati tetoválás minták

állat

Az állatos tetoválásnak sokféle módja van. A kutya portré, a macska rajzfilm, a és más állatos tetoválások mind rendkívül tartalmasak. Ha a minták úgy ábrázolják az állatokat, ahogyan te emlékszel rájuk, akkor mindig fantasztikusak.

#16. Kis tetoválás stílus

kicsi

Ezek a varrások készülhetnek színesben vagy fekete-szürkében, és használhatnak más tetoválási formát is. Elég gyakori, hogy első tetkónak, vagy a nagyobb tetkók közötti hely kitöltésére egy kis mintát készíttetsz. Ilyen pl. a szív tetoválás csuklón.

Összegzés

Számtalan tetoválás stílus közül választhatsz, de ez a néhány megjelenés remek kiindulópont. Nem számít, milyen tetoválási stílust választasz, győződj meg róla, hogy a művész, akivel dolgozol, a legjobb.

Forrás: jstor.org/stable/20715974

inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.

Szólj hozzá!