Uncle Sam „I Want You” Tetoválások és Jelentésük

sam bácsi gif

1916-ban James Montgomery Flagg festette, a Sam bácsi „I Want You” posztert. Úgy tervezték, hogy katonákat toborozzon az I. világháborúba. Ez a klasszikus kép az amerikai patriotizmust képviseli.

uncle sam tetoválás

A Uncle Sam tetoválás népszerű hazafias tetkóválasztás. Különböző embereknek különböző dolgokat képviselhetnek, de leggyakrabban az amerikai büszkeség szimbólumaként választják őket. Néhányan azért tetováltatják a Uncle Sam tetoválást, hogy kifejezzék a hadsereg iránti támogatásukat, vagy hogy megemlékezzenek egy szerettükről, aki a fegyveres erőknél szolgált. Mások számára a tetoválás a szabadságot vagy a demokráciát jelképezheti. Bármi legyen is az ok, ezek a tetoválások mindig a hazafiság kifejezései.

uncle sam tattoo
uncle sam síró szabadság szobor

Az Uncle Sam tetoválás elhelyezése a személy preferenciáitól függően változhat. Szinte bárhol elhelyezhető a testen, de néhány népszerű helyszín a felkar, a váll és a mellkas. Vannak, akik a hátukra vagy a lábukra is csináltatnak. Bármelyik helyről is legyen szó, ezek a hazafias tetoválások biztosan felkelthetik a figyelmet.

uncle sam pisztollya
koponya
koponya uncle sam
koponya sam bácsi
I want you
gázálarcban

A Uncle Sam tetoválások egyre népszerűbbek. Az emberek különböző okokból, többek között hazafiságból és a hadsereg iránti támogatásuk kinyilvánítása céljából tetováltatják magukra ezeket a képeket. Sokan azért is választják ezt a mintát, mert egyedi és sok jelentés rejlik mögötte.

Kapcsolodó: Amerikai zászló tetoválások: Mit jelentenek?

fuck you
anonymous
4.6/5 - (5 votes)
inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.

Szólj hozzá!