170+ Varázslatos Unikornis Tetoválás és Jelentésük

Az unikornis tetoválás általában a fiatalos ártatlanságot és tisztaságot jelképezi. Az egyszarvúakat gyakran ábrázolják gyönyörű, varázslatos lényekként. A reményt és a boldogságot is szimbolizálják, és gyakran társítják őket a mágia különböző fajtáival. Az egyszarvúak története az 1800-as években kezdődött, amikor egy Charles Leconte de Lisle nevű francia író megírta a „Le Chevalier au Cygne” című francia mesét, amelyet angolra „The Knight and the Unicorn”-ként fordítottak le.

Ebben a bejegyzésben megtudhatsz mindent az unikornis tetoválásokról.

Az unikornis tetoválások jelentése

Gazdag mitológiai történetüknek köszönhetően az egyszarvúak számos tulajdonságot szimbolizálnak, többek között:

  • Gyógyítás
  • Erő
  • Hatalom
  • tisztaság és tisztaság
  • Lelkiség
  • Frivolitás
  • Kegyelem
  • Bölcsesség

Egyszarvú tetoválás variációk

Bár a legtöbb unikornis tetoválás fehér, nem ritka, hogy az unikornisok különböző színekben (kék, fekete, fehér, rózsaszín) vagy további elemekkel vannak ellátva. Hogy felnagyítsák e fenséges lények titokzatos auráját, egyes művészek más mitikus lényeket, például tündéreket, gnómokat vagy sárkányokat is belevesznek. Az egyszarvú szárnyakkal való kiegészítése a szabadság és a könnyedség üzenetét erősíti.

Kelta egyszarvú tetoválások

kelta egyszarvú tetoválás

Az egyszarvúak mítosza Írországban már jóval azelőtt élt, hogy az ókori rómaiak először betették volna oda a lábukat. A kelta kultúrákból származó szimbólumok és tetoválások spirituális és kulturális jelentést hordoznak, különösen, ha egy egyszarvúval kombinálják őket.

Rajzfilmes egyszarvú tetoválások

rajzfilmes unikornis tetoválás

Ha a rajzfilmes egyszarvútetoválásokra gondolsz, a My Little Pony származó képek jutnak eszedbe. Ezek a tetoválások általában az ártatlanság korát jelképezik viselőjük számára.

Törzsi egyszarvú tetoválások

törzsi egyszarvú tattoo

Az egyszarvúkat ábrázoló törzsi minták ma már gyakori tetoválás tervezési elemek, köszönhetően az egyszarvú mély gyökereinek az emberi mitológiában. A törzsi egyszarvúakat ábrázoló tetoválási mintákon az egyszarvúak gyakran domináns pozícióban vannak, ami aláhúzza az erő jelenlétét.

Unikornis tattoo ötletek

A modern kultúrában rengeteg mitikus lény van, és az egyszarvú egyértelműen az egyik legjobb. A tisztaság, a szépség és az erő szimbóluma, és az LMBT közösség totemje is. Rengeteg különböző stílusú unikornis tetoválás létezik, így új testművészeti alkotásoddal nagyot alkothatsz.

5/5 - (1 vote)
inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.