Csillag tetoválás minták és jelentésük

Mivel sokoldalúak, és sok jelentéssel bírnak, a csillagtetoválás népszerű választás férfiak és nők számára egyaránt. A csillagokat gyakran társítják az álmokkal és ambíciókkal, az útmutatással, a reménnyel, a titokzatossággal és a vágyakozással.

Mit jelent a csillag tetoválás?

A Sarkcsillagot, az egyik legfelismerhetőbb és legismertebb csillagot évszázadok óta használják a navigációhoz, amely biztonságban tartja az utazókat és a vándorokat. A jó szerencsét, az útmutatást és az irányítást szimbolizálja.

Tetováltathatsz hullócsillagot is, ami szerencsét és jólétet jelent. Ez egy egyszerű minta, így más képekkel kiegészítve gyönyörű, részletes műalkotásokat készíthetsz.

A csillagokat bárhová könnyen el lehet helyezni, akár egy finom, fül mögötti tetoválást szeretnél, akár valami merészet, például egy kéz– vagy arctetoválást.


Csillag tetoválás fajták

Hold és csillag tetkó

Hold és csillag tetkó

A csillag és a hold tetoválásnak sok jelentése van. A gyerekeket gyakran csillagok jelképezik. A csillagok számát megváltoztathatod, hogy tükrözze, hány gyereked van, vagy hány testvéred van. A hold vagy a csillag az irányt és a reményt is szimbolizálhatja, emlékeztetve arra, hogy van jó az életben, még akkor is, ha sötétnek tűnik.


Nap hold csillagok tetoválás jelentése

Nap hold csillag tetoválás

Inspiráld magad a Nap, a Hold és a csillagok tetoválásával. Ezek a szimbólumok a kozmoszt jelképezik. Amellett, hogy a mágiára és a misztikumra emlékeztetnek, ez a kombináció kiválóan alkalmas álmodozóknak és gondolkodóknak. Az éjszaka és a nappal ábrázolható, valamint az ellentétek találkozása és az élet egyensúlyának elérése. Ezek a csillag tetoválás minták nőknek nagyszerű választások lehetnek.


Hullócsillag tetoválás

Egy hullócsillagot látva az égen szerencsésnek és izgatottnak érezheted magad, és ezt jelképezi egy hullócsillag tetoválás is. Emellett az álmaid eléréséről, a kemény munkáról és a sikerről szól. Ez egy gyönyörű, pozitív darab, amit érdemes olyan helyre tetetni, ahol minden nap láthatod, hogy emlékeztessen a fontosságára.


Csillag tetoválás nyakon

Csillag tetoválás nyakon

A nyakon lévő csillagokkal díszített tetoválások menőnek és egyedinek tűnnek. A tetoválás általában egy vagy két fekete tintával festett csillagot tartalmaz. A rapperek jól ismertek arról, hogy nyaktetoválásokat viselnek, mert ezek hozzátesznek a gengszter életstílusukhoz és a rappelésükhöz. Az egyedi stílus és megjelenés miatt más emberek is elkezdték ezt a tetoválást csináltatni.

Tengerészeti csillag tetoválás

Tengerészeti csillag tetoválás

A tengerészek szerették a tetoválásokat, de számukra ez több volt, mint a bőrükbe vésett képek. Egy tengeri minta erőteljes lehet, és bátorságot és reményt adhat viselőjének egy hosszú és nehéz tengeri út előtt. Tagadhatatlan, hogy a tengeri csillagtetoválás a Sarkcsillagot jelképezi, ezért is olyan népszerű. Ez a szerencse, a védelem és az irányítás szimbóluma. Ez a tengerésznek segíteni hivatott abban, hogy épségben hazaérjen. Bárki, aki értékeli ezeket a tulajdonságokat, vagy olyasmit keres, ami az irányban maradást jelképezi, imádni fogja ezt a tetoválást.


Csillag tattoo képek

Összefoglalva, a csillag tetoválás figyelemfelkeltő, esztétikus és testre szabható, hogy a legkülönfélébb gondolatokat és érzelmeket fejezzen ki. Olyan egyediek és jelentőségteljesek lehetnek, mint azok az emberek, akik úgy döntenek, hogy viselik őket, és sok ember számára ez a csillag tetkók végső vonzereje.

inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.