Csukló Tetoválások Nőknek és Férfiaknak

A csukló tetoválások egyediek. Először azt gondolhatjuk, hogy egyszerűek, azonban nagyon sokat jelentenek a viselő számára. A tetoválások csuklóra változatosak. Lehetnek egyszerű minták, de összetett minták is léteznek.

Sok évszázaddal ezelőtt a csukló- és kartetoválásokat a betegség elleni védelemre használták. Széles körben úgy hitték, hogy ha az embernek a felső vagy alsó végtagjain különleges mintákat véstek a testrészébe, akkor a boszorkányok által rád zúdított és széles körben betegséget okozó átkok nem ártanak a viselőjüknek.

Itt megnézhetsz jó néhány mintát, ha saját csukló tetoválást szeretnél.

Kapcsolódó: Női Tetoválások Kézre

1. Csillagok

angyalszárny tetoválás csuklón

2. Barátság tattoo

barátság tattoo

A 2000-es évek eleje óta a csuklótetoválások egyre népszerűbbek. Egyesek azért csináltatják, hogy kifejezzék önmagukat, míg mások vallási vagy kulturális okokból. Bármi legyen is az ok, sokféle csuklótetoválás közül lehet választani.

3. Betű csukló tattoo

csuklo tattoo

4. Rózsa csukló tattoo

csukló tattoo

Számos oka van annak, hogy a csuklótetoválások miért váltak ilyen népszerűvé. Először is, viszonylag kicsik, és szükség esetén könnyen elrejthetők. Emellett remek módja annak is, hogy megmutasd a személyiségedet, mivel elég színesek és kreatívak lehetnek. Ezenkívül a csuklótetoválás kevésbé fájdalmas, mint a test más pontjain, és általában nem tart olyan sokáig gyógyulni.

Ha tehát tetováláson gondolkodsz, de nem tudod, hol kezdj bele, fontold meg, hogy a csuklódra csináltatsz egyet. Biztos, hogy kitűnsz majd a tömegből, és élvezni fogod, hogy minden nap mutogathatod!

5. Cartoon

csukló tetkó

6. Színes virágok

csukló tetkók

Hasonló: Vörös Rózsa Tetoválás Női Felkaron

7. Kígyó & Skorpió

csukló tetoválás (2)

8. Kék virág

csukló tetoválás képek

9. Férfi minta

csukló tetoválás minták

Olyan sok csuklótetoválás közül lehet választani, hogy nehéz lehet csak egyet választani. Íme néhány a legjobb csuklótetoválások közül, hogy inspiráljon!

Egy kicsi és egyszerű csuklótetoválás remek módja annak, hogy megmutasd a személyiségedet. Sokan választják a csuklótetoválást a partnerük nevével, vagy egy kis és egyszerű szimbólummal, amely valami különlegeset jelent számukra.

Ha valami bonyolultabbat keresel, rengeteg olyan csuklótetoválás-design létezik, amely megfelel a célnak. A kelta csomók, a virágok és a geometriai minták mind népszerűek a csuklótetoválásokhoz. Választhatsz absztraktabb mintákat is, például vonalak és görbék sorozatát, amelyek érdekes mintát alkotnak.

Bármilyen mintát is választasz, mindenképpen vedd figyelembe a csuklód méretét és alakját.

10. Szöveg tetoválás

csukló tetoválás

11. Csiga 🙂

csukló tetoválások (2)

12. Nap

csukló tetoválások

13. Csillag

egyszerű tetoválások

14. Nonfiguratív

karkötő tetoválás férfi

Bármilyen színt választhatsz a csuklótetoválásodhoz. De mielőtt továbbmennél és kiválasztanád a kedvenc színedet, van néhány dolog, amit szem előtt kell tartanod.

Az első dolog, amit figyelembe kell venned, az a tetoválásod helye. A színek különböző bőrtónusokon másképp mutatnak, ezért meg kell győződnöd arról, hogy a választott szín jól mutat a bőrödön. A fekete minden bőrtónushoz jó választás, de más színek nem biztos, hogy annyira hízelgőek.

Azt is át kell gondolnod, hogy mi a szín jelentése. Egyes színeknek konkrét jelentése van, míg mások egyszerűen csak bizonyos érzelmekhez vagy érzésekhez kapcsolódnak.

15. Karkötő tetoválás

karkötő tetoválás

16. Kék rózsa

kicsi tetoválások

17. Pitypang

női tetoválások csuklóra

18. Vörös virág

small wrist tattoo

A csuklótetoválás ára alacsonyabb, mint más tetoválásoké. Ez azért van, mert a terület kisebb, és nem igényel annyi időt a tetoválási folyamat befejezése. A tetoválás költsége a dizájntól, a művésztől és a tetoválás helyétől is függ.

19. Emlék tetoválás

szerelmes tetkók

20. Pillangó

tattoo csuklora

21. Kígyó és rózsa

tattoo minták csuklóra

22. Tavaszi minta

tavaszi minta

23. Barátság tetoválás

tetkók csuklóra (2)

24. Fekete rózsa alkaron

tetkók csuklóra

25. Szöveg tetoválás csuklóra

tetoválás csuklóra szöveg

26. Pók

tetoválás minták csuklóra

27. Pávatoll

tetoválások csuklóra (2)

28. Elegáns

tetoválások csuklóra

Összegzés

A csuklótetoválás nagyon népszerű. Kis méretűek és könnyen elrejthetők, de a megjelenésük gyönyörű. Bár a kar egy kis része, a csuklótetoválásnak megvannak a maga sajátosságai. A csuklótetoválás népszerűbb a nőknél, mert megkülönbözteti a lányok bájosságát. Ha csuklótetováláson gondolkodsz, ebben a listában biztosan találtál néhány számodra tetsző csuklótetoválást.

Mennyire fáj a csuklótetoválás?

A legtöbb tetoválás fájdalmas, különösen azok, amelyeket olyan helyekre varrnak, ahol a bőr vékonyabb, és kevés az izom, hogy tompítsa a tűt. Ezért gyakran hallani, hogy az emberek fájdalmas élményről beszélnek, amikor a csuklójukra tetováltattak. Vannak azonban olyanok is, akik szerint a csuklóra tetováláskor kisebb a fájdalom, mint más testrészeken, például a combon, ahol több a tűt tompító izom.

4.8/5 - (11 votes)
inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.

Szólj hozzá!