56 Vadító derék tetoválás nőknek

Bár a nőknek számos tetoválási lehetőségük van, a nők hajlamosabbak erotikus és érzéki tetoválásokat készíttetni a hátuk alsó részére. A derék tetoválásokat könnyű eltakarni, ha olyan környezetben dolgozol, ahol a tetoválások nem megengedettek. Egy ing teljesen eltakarja a hát alsó részét, ellentétben más testrészekkel. Ha a hátad alsó részén van tetoválásod, csak akkor mutatod meg, amikor akarod.

Mi a derék tetoválás jelentése?

A nők alsó hátán lévő tetoválásokat gyakran erotikusnak tartják, mivel a csípőt szexuális testrésznek tekintik. Vannak, akik a hát alsó részén lévő tetoválásokat a promiszkuitás jelének tartják, valószínűleg azért, mert a médiában a tetovált nőkről ilyen képet mutatnak.

derék tetoválás

Derék tetkó ötletek

Az inda és virág derék tetoválás mellett a csillagok is népszerű minták. Emellett a szárnyas minták is működnek, mivel a szárnyak képesek a hát alsó részének összes területére kiterjedni. Emellett a szitakötők, madarak és angyalok is elég jól működnek. A növények és virágok is hozzáadhatók a mintákhoz. A kreativitásnak nincs határa, ha derék tetoválásról van szó.

virág derék tetoválás

Mindig olyan dizájnt kell választanod, amely egy életre szól, függetlenül attól, hogy mennyi lehetőség és minta áll rendelkezésre. Mindig alaposan meg kell fontolnod egy dizájnt, és nem szabad csak úgy kiválasztanod valamit, ami most jól néz ki. Inkább meg kell vizsgálnod a csípő tetoválás mögött rejlő jelentést és gondolatot, hogy el tudd dönteni, hogy ez olyasmi-e, amit örökre el tudsz-e képzelni magadnak.

Mindig szánj egy kis időt arra, hogy több különböző dizájnt nézz meg, mielőtt eldöntenéd, melyik a legjobb a hátad alsó részére.

Derék tetoválás minták és képek

5/5 - (1 vote)
inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.