80+ Gerinc tetoválás ötlet és tippek

A gerinc tetoválás az egyik legfájdalmasabb hely, ahová tetováltathatsz. De a terület a sokoldalúsága miatt is népszerű, így valami igazán egyedit akarsz. A kígyó- és virágtetoválások különösen népszerűek, de lehet apróbb és kecsesebb is, például egy pillangó vagy egy szív.

gerinc tetoválás

A gerinc tetoválás remek ötlet, ha új tetováláson gondolkozol, de mindenképp végezd el a kutatást, mielőtt elköteleznéd magad bármilyen minta mellett. Valószínűleg a végén több ülésen kell majd részt venned, hogy befejezd az egész folyamatot, ezért alaposan gondold át, hogy mit szeretnél.

A sárkány gerinc tetoválás

sárkány gerinc tetkó

Amikor eldöntöd, hogy hova helyezd el a tetoválásodat, gondolkodj el azon, hogy milyen üzenetet szeretnél küldeni. A sárkány tetoválás tökéletes választás, ha önbizalmat és erőt akarsz mutatni. Választhatod, hogy a hátad mentén bárhol elhelyezed, például a tarkódon vagy a gerinced tövében. A sárkányok szerencsét és balszerencsét is jelentenek, attól függően, hogyan ábrázolják őket.

Írásos gerinc tetkók

Sokan vonzódnak az idézetekhez és mondatokhoz. Erre különböző módszerek léteznek. Lehet kínai és japán szimbólumokat, vagy arab gerinc tetoválást választani. Az arab ábécé nagyon vonzó, így könnyen érthető, hogy miért dönthet valaki egy ilyen tetoválás mellett. Nehéz lehet azonban tudni, hogy a megfelelő üzenetet közvetíti-e, ha nem ismered a kultúrát.

Pillangó gerinc tetoválás

Ha azon gondolkodsz, hogy pillangó tetoválást készíttetsz, akkor tudnod kell, hogy a lepkék csodálatosak, és a változást, az átalakulást és a szépséget szimbolizálják. A pillangó tetoválás tökéletes, ha épp egy átváltozáson mész keresztül, vagy csak szeretnéd megmutatni a belső erődet.

gerinc pillangó tetoválás

Cseresznyevirág tetoválás

A cseresznyevirág tetoválás tökéletes választás, mert egyszerre jelképezi a tavasz szépségét és az élet mulandóságát. A cseresznyevirág tattoo festése kiváló módja annak, hogy megemlékezzünk egy különleges alkalomról, vagy egyszerűen csak jelezzük az idő múlását.

Chakra tetoválás

A chakra fontos részét képezik a keleti spiritualitásnak. Azt mondják, hogy ezek olyan energiapontok, amelyek végig futnak a testünkön. Ezeket a pontokat gyakran geometriai alakzatokkal ábrázolják. Egyesek úgy vélik, hogy a bennünk lévő erőközpontokat jelképezik. Mások azt mondják, hogy ezek egyszerűen olyan energiavonalak, amelyek összekötik a testrészeket. Bármi is legyen a helyzet, ha úgy döntesz, hogy egy ilyen tetoválást szeretnél, pontosan tudnod kell, mire vállalkozol, mielőtt magadra festeted a tetoválást.

Rózsa gerinc tetoválás

A rózsák az egyik legnépszerűbb virág tetoválás minták az emberek körében, akik szeretik őket. Gyakran azért választják őket, mert a szerelmet és a romantikát jelképezik, de a barátságot, a hűséget és a szépséget is szimbolizálhatják. A sárga rózsákat általában a boldogság és a szerencse jelzésére használják, míg a vörös rózsákat gyakran a szeretet és az odaadás kifejezésére használják. A fekete rózsákat gyakran használják az elhunytak tiszteletére, míg a fehér rózsák az új kezdeteket hivatottak ünnepelni.

rózsa gerincen

Még több ötlet és minta

inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.