96 Élénk napraforgó tetoválás és jelentésük

A napraforgó tetoválások a nagy sárga és narancssárga napraforgótól a kis fekete-fehér napraforgókig terjednek. Más emberek kreatívabbak. Sok napraforgó tetoválás egyéb mintákat használ a virág közepén, például kelta ábrákat, szavakat vagy más grafikákat. A csoportokban álló napraforgókat könnyebben lehet személyre szabni, mint az önálló napvirágokat.

napraforgó tetoválás

Mit jelent a napraforgó tetoválás?

A napraforgó jellemzően felemelő üzenetet közvetít. Azt mondják, hogy a sárga szín használata a mintában intelligenciát, vitalitást és boldogságot kölcsönöz a tetoválásnak. A kínaiak számára a napraforgó jó szerencsét és hosszú életet jelent. Amerikában a nyarat a napraforgókhoz kötik. Bár a napraforgó-tetoválásoknak különböző jelentésük van a különböző egyének számára, van néhány közös szimbólum.

  • Boldogság, öröm
  • Hűség
  • Életerő
  • Intelligencia
  • Melegség
  • Termékenység
napraforgó vállon

A napraforgó szimbolikája és variációk

A napraforgó tetoválás szimbolikája a színekkel és a megjelenítés módjával változtatható.

Tervezd meg a sajátodat: Személyre szabhatod a napraforgó mintádat azzal, hogy a közepén egyedi szimbólumot vagy mintát helyezel el, vagy a szirmokat ismerős mintává alakítod.

A napraforgó tetkód jobban fog mutatni a különböző színekkel. Emellett a színeket szimbolikusan is használhatod. A sárga az életet és a vitalitást jelképezi, de kipróbálhatod a vörös árnyalatait is a szenvedély, vagy a narancssárgát az inspiráció, a siker vagy a lelkesedés jelképeként.

A tetoválástól függően a napraforgó tetoválás lehet egyetlen virág vagy esetleg fürtök. Egy pitypang, százszorszép vagy rózsa hozzáadása a tetováláshoz kontrasztot és érdeklődést kölcsönöz.

Néhányan másodlagos elemeket adnak a napraforgós tetoválásukhoz. Katicabogarak mászhatnak fel a száron, pillangók lebeghetnek a közelben, vagy akár hernyók is felmászhatnak a szárra.

Napraforgó tetoválás minták

forrás: www.sunflowerjoy.com

inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.