Pároknak szerelmes tetkók – Ötletek és képek

A közös tetoválás pároknak népszerű módja annak, hogy kifejezd a partnered iránti örök szerelmedet. A közös tetoválás kiváló módja annak, hogy megerősítsétek a kapcsolatotokat. A közös dizájn kiválasztása lehetővé teszi, hogy kifejezzétek kreativitásotokat. Ráadásul a páros tetoválással a világ megtudhatja, hogy a másik feled mennyit jelent neked, és nyilatkozatot teszel a kapcsolatotokról. Tudj meg mindent a legjobb páros tetoválási ötletekről, hogy könnyebben kiválaszthasd a tökéletes műalkotást mindkettőtök számára.

Kicsi kreatív tetoválások pároknak

kreatív tetoválások pároknak

Nem mindig jobb egy nagy tetoválás. Válassz olyan dizájnt, amely megfelel a stílusérzékednek, a költségvetésednek és a fájdalomtűrésednek. A kis tetoválás a legjobb választás, ha minimalista megjelenésre vágysz, nem akarsz sok pénzt költeni, és nem bírod, ha órákig tű alatt kell állnod. Ha a munkahelyeden nem lehet látható a tetoválás, akkor ez a fajta tetoválás tökéletes számodra. Finom, és könnyen elrejthető a ruhák alatt. A tetoválás közös titok lesz közötted és kedvesed között, így a kötelék még erősebb lesz.

Összeillő pár tetoválás

pároknak páros tetkók

Az egymáshoz illő tetoválások remek módja annak, hogy megünnepeljétek a kapcsolatotokat. Olyan, mint egy életre szóló kötelék. Választhattok egy szimbólumot, egy szót, egy mondatot, egy viccet a kapcsolatotokból, vagy megemlékezhettek valami különlegesről. Azok a párok, akik hasonlóan hasonlítanak egymáshoz, gyakran tetováltatnak egymáshoz illő tetoválásokat. Ezek a hasonlóan gondolkodó lelki társakat jelképezik.

Pár ujj tetoválások

Ha páros tetoválást keresel, az ujjtetoválás egy jópofa választás. Ez a darab bármi lehet, amit csak szeretnél; például egy vers sorait az ujjatokra varrathatjátok, így teljes terjedelmében olvashatjátok, amikor egymásba fonjátok őket. Az egyszerűbb minták lehetnek egymáshoz illő tetoválások, amelyek csak akkor láthatók, ha mozgatjátok a kezeteket. Ennek a tetoválásnak játékos hangulata van.

Még több közös tetkó pároknak

inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.