29 Divatos ujj tetoválás minta

Az utóbbi időben egyre több ember kezdett ujj tetoválást csináltatni, és nem nehéz megérteni, hogy miért. Bár ezek a tetoválások kisebbek, nem kevésbé jelentőségteljesek, és bármilyen stílushoz alakíthatóak. Bármi legyen is a stílusod, van egy ujj tetoválás, ami illik hozzád. Azon gondolkodsz, hogy te is csináltatsz egyet? Fedezd fel a legjobb mintákat.

Tipikus ujj tetkok

Gyűrűsujj tetoválás

Gyűrűsujj tetoválás

A gyűrűsujj tetoválással kifejezheted a partnered iránti szeretetedet. Sok pár választja a tetoválást az esküvőjére, és nagyszerű alternatívája a valódi gyűrűnek, mivel a tetoválást soha nem lehet elveszíteni vagy ellopni. Akkor is nagyszerűek, ha a munkahelyeden nem viselheted a jegygyűrűdet.

Aranyos tetoválások ujjakon

kicsi pillangó tetoválás ujjon

A gyümölcs- és cukorkatetoválásoktól kezdve a rajzfilmeken át a dinoszauruszokig, aranyos tetoválásokban bőven van választék! Válassz olyan művészt, akinek bájos stílusa van, ha aranyos tetoválást szeretnél az ujjaidra. Ha a legjobb eredményt szeretnéd, próbálj ki egy aranyos vonalrajzot kék vagy fekete színben.

Kis ujj tetoválás

kicsi tetoválás ujjon

A kis tetoválás tökéletes választás lehet, ha valami ízlésesre vágysz. A miniatűr szimbólumok, kezdőbetűk és alakzatok mind népszerű lehetőségek, és elég kicsik ahhoz, hogy ne kelljen aggódnod a takarás miatt.

Gyakori kérdések

Mennyi ideig tartanak az ujj tetoválások?

Az ujjakon lévő tetoválások gyorsabban halványulnak, mint más tetoválások. A gyógyulás után 6-8 hónappal kezdenek el kifakulni, és egy év elteltével veszítik el a színeiket. Gyakran kell felkeresned a tetoválóművészedet, hogy korrigáld a tetoválásodat, ha azt szeretnéd, hogy friss és élénk maradjon.

Mennyire fájnak az ujj tetoválások?

Bár minden tetoválás fáj, a legtöbb ember szerint az ujj tetoválás jobban fáj, mint a karon vagy a csuklón lévő tetkók. Ez azért van, mert az ujjainkon a bőrhöz közel vannak az idegek és a csontok. Ráadásul nincs sok izom vagy zsír, ami tompítaná a tűszúrást. Az tetoválások az ujjakon azonban kicsik, így gyorsabban elkészülnek. Következésképpen a fájdalom sem tart sokáig, és könnyebben kezelhető.

Ujj tetoválás minták

inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.