Sárkány tetoválás ötletek nőknek

A sárkányokat ábrázoló tetoválások a legnépszerűbbek közé tartoznak. A sárkányok a félelemnélküliség, a tombolás, a szenvedély, a bölcsesség vagy a tudás szimbólumaként jelenhetnek meg, a művészi stílustól, a mérettől és a színtől függően. De, ez nem azt jelenti, hogy a sárkány tetoválás nőknek „nem való”

Női sárkány tetoválás minták

Klasszikus sárkány minta

Az összes klasszikus sárkányjellemző – pikkelyek, karmok és lángok – kihasználása adja a sárkány intenzitását. A tetoválás helye a sárkány pózától függően változhat. Az utóbbi években a mellkas és a has tetoválása vált divatos területté, a bicepsz, a comb és a hát után.


Virágos sárkány tetoválás

sárkány tetoválás nőknek

Tegyél virágokat a nőies sárkány tetoválásodba, hogy nőiesebbé tedd. A virágos elemek kontrasztot alkotnak a sárkány szimbólum energiájával és erejével szemben. Kínában a bazsarózsa a gazdagság, a becsület és a királyság szimbóluma. Japánban a cseresznyevirág a szerelem, a szépség és a halandóság szimbóluma. A rózsák az örök szerelmet és a nőiességet jelképezik.


Kínai sárkány tetoválás

A sárkány a kínai kultúrában a hatalom, az erő és a szerencse szimbóluma. A sárkány csillagjegyet a megbízható és független, szorgalmas, becsületes és komoly egyénekkel hozzák összefüggésbe. A kínai művészetben a sárkányokat gyakran ábrázolják lángoló gyöngyöket tartva, amelyek a spiritualitást, a bölcsességet, a jólétet és a halhatatlanságot szimbolizálják.


Japán sárkány tetoválás

A japán stílusú sárkány tetoválás az egyik legnépszerűbb. A nyugati kultúrák gyakran ijesztőnek és pusztítónak ábrázolják ezeket a lényeket. A japán emberek nagylelkűnek és bölcsnek tartják őket, és erejüket mások megsegítésére használják. Nincsenek szárnyaik, és tengeri kígyókra hasonlítanak. A japán sárkány számos különböző művészeti stílusban készülhet, a hagyományos megjelenéstől, az úgynevezett irezumitól a minimalista megjelenésig.


Teljes kar sárkány tetoválás

Az egész karra, a válltól a csuklóig kiterjedő tetoválások felhívják magukra a figyelmet. Emiatt népszerű választás a tetoválást kedvelők körében. A Japánból és Kínából származó sárkányok kiválóan mutatnak ebben a stílusban, mert természetes ívű vonalakkal vannak kialakítva, amelyek követik a karod vonalát.


Sárkány hát tetoválás nőknek

Egy nagyobb sárkány tetoválás remekül mutatna a hátadon. Ezen a területen megjelenítheted a testművészeted összes részletét. A háton lévő tetoválásoktól az emberek gyakran merésznek és magabiztosnak érzik magukat, és gyakran szimbolizálják a számukra szent dolgokat. Az erőteljes sárkány tetoválásod azt mutatja, hogy független szellemmel és erős személyes függetlenséggel rendelkezel. A tetoválás ott is szexinek tűnik.

inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.