Tenyér Tetoválások – Mi a véleményed?

A tenyér tetoválások, nem tartoznak a legnépszerűbbek közzé. A tenyér az egyik legfájdalmasabb testrész tetoválás szempontjából. Illetve, szinte lehetetlen eltakarni. A másik gyakori kérdés, hogy mennyire fakul a tetoválás idővel, hiszen a tenyerünket mindig használjuk. Olvastam néhány véleményt, és a legtöbb szerint kevésbé változik a minta idővel, mint gondolnánk. Persze ez attól függ, hogy mire használod a tenyeredet nap, mint nap.

Az biztos, hogy egy tenyér tetoválás elég egyedi. Ezért, ha szeretnél, egy tenyér tetkót mindenféle képen alaposan gondold át a mintát. Íme, néhány ötlet.

Neked tetszenek?

 

5/5 - (1 vote)
inked.hu

Rólunk

A tetoválási ötleteket illetően rengeteg választási lehetőség van. Ha tetoválást szeretnél, a minták listája végtelennek tűnhet. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venned, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő dizájnt. A megfelelő tetoválásnak olyannak kell lennie, ami személyes és jelentőségteljes számodra. A rossz minta kínos vagy irritáló lehet számodra a későbbiekben. Ebben a blogban a legjobb mintákat és azok jelentéseit osztom meg veled.